Ани Цолова направи фурор в Нова ТВ с диета за изгаряне на мазнини! (колегите й луднаха)

https://goreshto.net/novini/ani-colova-napravi-furor-v-nova-tv-s-dieta-za-izgaryane-na-maznini-kolegite-y-ludnaha/49718 Goreshto.net
Ани Цолова направи фурор в Нова ТВ с диета за изгаряне на мазнини! (колегите й луднаха)

Ани Цолова става все по-стройна и това се дължи на волята й, но и на уроци, които е научила!

Водещата Ани Цолова запали колежките си в Нова телевизия по своя метод за изгаряне на мазнини. Всъщност методът не е идея на самата Цолова, а един от уроците, които тя попила от своите фитнес инструктори и диетолози. В рамките на един месец и в зависимост от това до колко килограма има да сваля човек, може да се отслабне с до 10 килограма. При това всичко става повече от лесно, стига само да се откажем от едно единствено нещо. И това са въглехидратите. Този режим на хранене се прави шест поредни дни, изчистени от въглехидрати. А на седмия награждаваме тялото си с порция от любимите ни сладки неща или тестени изкушения. От понеделник до неделя не могат да се ядат нито сладки, нито тестени изделия, нито дори плодове и натурални сокове. Забранени също са картофите, боба, граха, зеления фасул, царевицата и ориза. "Диетата или както се нарича това правило за топене на мазнини, е много приятна, защото изобщо не оставаш гладен. Може да се яде всичко, освен изброените продукти и храни. Консумират се месо, яйца, сирене, кашкавал, много зеленчуци, риба и ядки, но сурови. И се пие много вода - тя чисти допълнително натрупванията", разказват колеги на Ани Цолова от екипа на Нова телевизия. На седмия ден, когато се ядат въглехидрати, те трябва да фигурират в менюто ни сутринта и на обяд. Вечерта отново се залага на нещо протеиново и в малки количества. А от следващия ден диетата се започва отново. Освен с изчистване на тялото от излишни килограми и мазнини, тази диета се отразява страхотно и на косата, както и на кожата на лицето. Кожата се пречиства, а на главата ни започва да расте здрава коса. "Който си мисли, че без въглехидрати човек ще се разболее, да има да взима. Не само, че ще стане по-красив, но и много по-здрав, тъй като посочените храни не дават нищо полезно на организма ни", коментират източниците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.