Пчеларят Тодор Вътов: Медът е чудото на земята! Смесете го с още една съставка и сърцето ви ще заработи като часовник

https://goreshto.net/novini/pchelaryat-todor-vatov-medat-e-chudoto-na-zemyata-smesete-go-s-oshte-edna-sastavka-i-sarceto-vi-shte-zaraboti-kato-chasovnik/49717 Goreshto.net
Пчеларят Тодор Вътов: Медът е чудото на земята! Смесете го с още една съставка и сърцето ви ще заработи като часовник

Пчеларят Тодор Вътов може да изнесе лекции за вълшебството мед и ползата му за здравето!

И лекарят ви ще загуби ума и дума като ви прегледа. Просто изхвърлете химиите от аптеката и грабнете мед. Това съветва пчеларят Тодор Вътов, който от години се радва на желязно здраве, както и близките около него хора. Убеден е, че медът е чудото на земята и редовната му употреба е несравнима с нищо друго, камо ли със синтетичните витамини, минерали и други лекарства, които ни пробутват по фармацевтичната мрежа. За сърце, работещо като часовник, пчеларят дава една съвсем простичка рецепта. За нея е нужно само да смесим истински мед и канела в равни количества. Разбъркваме, за да се превърнат в хомогенна смес и я употребяваме като мармалад. "Мажете си филийка с този еликсир и ще видите какво ще стане. Това нещо е идеално против сърдечни проблеми и гарантирано предпазва от сърдечни атаки. Също така сваля бързо и трайно лошия холестерол", обяснява Вътов. Ако борите вирус, грип или настинка пък, трябва само да затоплите мед в една лъжица, а отгоре да поръсите с щипка канела. Три дни приемайте от този лек и болестта ще изчезне от тялото ви като дим. Не на последно място Тодор Вътов разкрива и тайната на отслабването, което констатирал лично - и то без да иска. "Сварявате чаша вода с една лъжичка канела в нея. Когато се охлади, прибавяте вътре и супена лъжица с мед. Половината от тази течност я взимате преди лягане, а другата на сутринта като се събудите. Отлично е против натрупване на мазнини в тялото и изчистване на всички шлаки и нечистотии", гарантира пчеларят. Самият той се учудил, когато започнал да си прави този "коктейл" и изненадващо забелязал, че панталоните му стават по-широки. "Жена ми и племенницата вече го правят от две години и се чувстват отлично. Пробвайте, нищо не губите. Само ще спечелите", усмихва се Вътов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.