България Здраве и диети Новини

Пчеларят Тодор Вътов: Медът е чудото на земята! Смесете го с още една съставка и сърцето ви ще заработи като часовник

Пчеларят Тодор Вътов може да изнесе лекции за вълшебството мед и ползата му за здравето!

И лекарят ви ще загуби ума и дума като ви прегледа. Просто изхвърлете химиите от аптеката и грабнете мед. Това съветва пчеларят Тодор Вътов, който от години се радва на желязно здраве, както и близките около него хора.

Убеден е, че медът е чудото на земята и редовната му употреба е несравнима с нищо друго, камо ли със синтетичните витамини, минерали и други лекарства, които ни пробутват по фармацевтичната мрежа.

За сърце, работещо като часовник, пчеларят дава една съвсем простичка рецепта. За нея е нужно само да смесим истински мед и канела в равни количества. Разбъркваме, за да се превърнат в хомогенна смес и я употребяваме като мармалад.

“Мажете си филийка с този еликсир и ще видите какво ще стане. Това нещо е идеално против сърдечни проблеми и гарантирано предпазва от сърдечни атаки. Също така сваля бързо и трайно лошия холестерол”, обяснява Вътов.

Ако борите вирус, грип или настинка пък, трябва само да затоплите мед в една лъжица, а отгоре да поръсите с щипка канела. Три дни приемайте от този лек и болестта ще изчезне от тялото ви като дим.

Не на последно място Тодор Вътов разкрива и тайната на отслабването, което констатирал лично – и то без да иска.

“Сварявате чаша вода с една лъжичка канела в нея. Когато се охлади, прибавяте вътре и супена лъжица с мед. Половината от тази течност я взимате преди лягане, а другата на сутринта като се събудите. Отлично е против натрупване на мазнини в тялото и изчистване на всички шлаки и нечистотии”, гарантира пчеларят.

Самият той се учудил, когато започнал да си прави този “коктейл” и изненадващо забелязал, че панталоните му стават по-широки.

“Жена ми и племенницата вече го правят от две години и се чувстват отлично. Пробвайте, нищо не губите. Само ще спечелите”, усмихва се Вътов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.