България Горещо Здраве и диети Новини

ЧУДО ИЛИ НАУКА: Лекар разпространи рецептата, с която е излекувал над 40 000 болни от рак! (лечението трае 42 дни)

Рецептата за лечение на рак на този легендарен доктор, както го наричат в интернет пространството, е помогнала на близо 45 000 болни!

Чудо или наука?! Това се питат хиляди и хиляди потребители в мрежата, след като легендарен лекар разпространи напълно безплатно своето откритие. То е за лечение на рак и пълна превенция към зловещото заболяване. А определението “легендарен” му е сложено като етикет от самите пациенти.

Става дума за австрийския доктор Рудолф Бреус, който отдава години от живота си за разкриването на точната и вярна схема за лечение на рак. Самият той и пациентите му твърдят, че усилията му са успешни. А мнозина му палят свещи за здраве, защото ги е изправил на крака само за 42 дни.

Всъщност точно толкова продължава и самата диета или схема на лекаря. По време на която пациентът или човекът, който е решил да си направи превенция за рак, трябва да не се храни с твърда храна.

“Ракът се храни само с нея, с твърдата храна, която поемаме. В периода на режима на прием на сокове и течни храни, раковите клетки не могат да оцелеят и заболяването бива унищожено. Но повтарям, че ако решите да се подложите на моето лечение, трябва за 42 дни да се откажете от каквато и да било твърда храна”, обяснява д-р Бреус.

Всеки ден се приемат зеленчукови сокове, чието количество не бива да надхвърля 1/2 литра. Това, което се пие в неограничени количества, са отварите от градински чай с мента, жълт кантарион и маточина. Абсолютно забранено е подслаждането със захар или друг вид подсладител.

Съставките за зеленчуковата смес са следните: една ряпа, половин картоф, един морков, една глава цвекло и един стрък целина. Обелваме ги и ги нарязваме на кубчета, след което ги смиламе в блендера.

Сместа се прецежда после крайно внимателно, за да може да се отстранят от нея всички твърди парченца и фибри. Полученият сок е необходимо да бъде изцяло хомогенен и течен.

лечение на рак
Д-р Бреус има редица публикации за лечение на рак и благодарни пациенти зад гърба си

“Дори да сте съвсем здрави, горещо препоръчвам да преминете един такъв 42-дневен курс. Защото той не само лекува заболяването, а и гарантирано предпазва от него. Цвеклото чисти канцерогените от лимфната система и черния дроб, морковите и суровите картофи спират появата на злокачествени тумори, а репичките ни дават антоцианини и витамин С”, обяснява лекарят.

Тази схема в посочение период е достатъчна, за да бъде излекувано тялото и вътрешните му органи да работят съвсем гладко, пише сайтът zajenata.bg.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.