Здраве и диети Новини

Потресаващо: Ето как се стига до рак! (Всеки лекар, разкрил тайната, е убит)

Жестока истина за разболяването от рак излезе наяве!

Болестта рак продължава да бъде на първо място като причинител на смърт в света. Това обаче се оказва, че не е случайно.

Всъщност хората, които са били връхлетени от рак, са хора с по-отслабена имунна система. Това отслабване много често не е станало случайно, а е било предизвикано.

Зад Океана плъзна интересна информация, която засега не е потвърдена официално и вероятно няма да бъде никога. В нея се твърди, че човек бива изложен на риск от рак почти веднага след раждането си.

Причината е в ензима Нагалаза, който умее да превръща клеките в ракови. Той съществува в много от ваксините, които ни бият, но това не е упоменато никъде.

Целта, според проучването, е имунната система на хората да бъде срината и така те да имат по-голяма нужда от лекарствата на големите фармацевтични компании. Това е практика не само за появата на рак, но и за други опасни болести.

Интересна подробност е, че ензимът се съдържа в най-големи количества при деца с аутизъм. Според непотвърдени слухове, именно такива деца се използват най-често за ваксинация.

Нагалаза се съдържа не само в раковите клетки, но и при хепатит С, хепатит В, ХИВ, грип, различни херпеси и др. Това значи, че попадайки на ензима в човешкото тяло чрез ваксина, човек е податлив на гореизброените заболявания.

Твърди се, че пазената тайна досега е била разкривана от няколко лекари, но към днешна дата всичките са мъртви. Именно от техните публикации приживе тръгват и съмненията, че ракът умишлено се предизвиква.

Злощастна съдба споделят д-р Николас Гонзалес и д-р Брандстрийт. И двамата твърдят в своите материали, че на човека му се инжектира Нагалаза ензим, който води до рак. И двамата обаче са открити мъртви при доста съмнителни обстоятелства.

Чрез тяхната предполагаема екзекуция явно се е целяло не само да бъде затворена устата им, но и да се всее страх у вски следващ, който има намерение да работи по тази тема.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.