Стефания Колева закова 49 кг: Мислех, че съм генетично пухкава! Този човек направи магия (благодари на д-р Гайдурков)

https://goreshto.net/novini/stefaniya-koleva-zakova-49-kg-misleh-che-sam-genetichno-puhkava-tozi-chovek-napravi-magiya-blagodari-na-d-r-gaydurkov/49701 Goreshto.net
Стефания Колева закова 49 кг: Мислех, че съм генетично пухкава! Този човек направи магия (благодари на д-р Гайдурков)

Стефания Колева не отслабна, а направо се стопи с диетата на д-р Гайдурков!

Чаровната актриса Стефания Колева винаги е била сочна и пищна. Макар че пак си беше хубава, тя се изморила да я поднасят за пухкавите бузки и се обърнала за съвет към д-р Георги Гайдурков. Днес твърди, че това е най-доброто решение в живота й. Един поглед върху нея и новата и фигура е достатъчен, за да се види защо. В момента Стефания Колева е заковала 49 килограма, които за нейния ръст не са плашещи, а възможно най-перфектните. Актрисата не може да смогне да благодари на д-р Гайдурков затова, че е изготвил хранителния режим за отслабване. Който само за няколко седмици тотално е премахнал тлъстинките от всички части на тялото й.

"Мислех, че съм си пухкава по рождение, че е генетично. А този човек направи магия. Сега дори има хора, които не могат да ме познаят на улицата. А някои се шегуват, че приличам на щерка на собствения си мъж. Дано само не им се сърди", смее се Колева.

И споделя с дружките и колегите си своята редуцираща програма на д-р Гайдурков, тъй като диета й се струва твърде банално. "Има хиляди така наречени диети, но това е програма, начин на хранене и изчистване на организма", обяснява чаровницата. Съветът на д-р Гайдурков е да се изхвърли всичката отрова и натрупани токсини в тялото, защото чак след това започва и правилното отслабване. Процесът трае две седмици, през които се ядат само сурови зеленчуци и плодове, заедно със сурови ядки. Не се гладува, тъй като са позволени до два килограма зеленчуци и плодове на ден. Единственото условие е, че плодовете трябва да се консумират само на гладно, при това два часа преди останалите храни. Мазнините и солта през тези две седмици са изрично забранени, под каквато и да било форма. Пият се солидни количества вода и чайове, но без подсладители. Веднага след тези две седмици започва захранване, което трае минимум седем дни и е изключително важно. Без него отслабването ще се провали, отбелязва д-р Гайдурков. При захранването заедно с плодовете, ядките и зеленчуците, вече се приемат и животински продукти. Като съотношението е 25% животински продукти и 75% превес на зеленчуците. "Всеки път, когато ядем месо или друг животински продукт, е добре да го гарнираме с голямо количество свежа салата. А ако ни се прияде сладичко, нека това да са сушени плодове. Солта също е позволена по принцип, но в минимално количество", това е правилото на д-р Гайдурков, който извая тялото на Стефания Колева като скулптор.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.