Бай Васил Доктора: Ако щете вярвайте, но аз чистя изцяло черния дроб и жлъчката за 6 дни! (Разкри уникалния си метод)

https://goreshto.net/goreshto/bay-vasil-doktora-ako-shtete-vyarvayte-no-az-chistya-izcyalo-cherniya-drob-i-zhlachkata-za-6-dni-razkri-unikalniya-si-metod/49698 Goreshto.net
Бай Васил Доктора: Ако щете вярвайте, но аз чистя изцяло черния дроб и жлъчката за 6 дни! (Разкри уникалния си метод)

Пречистване на черния дроб и жлъчката е нещо, от което се нуждае всеки един човек!

Бай Васил Доктора осъществява един от най-добрите методи за пречистване на черния дроб и жлъчката. Народният лечител от Чавдар го прави благодарение на страхотна рецепта. За осъществяването на този начин на лечение са нужни природни средства, които ни заобикалят навън постоянно. Това прави метода изключително полезен. Ето кои са необходимите съставки: зелени ябълки (15 кг.), сок от лимон или грейпфрут (300 мл.), цвекло (3 кг.), зехтин, моркови, английска сол (2 пакета). "В продължение на 6 дни трябва да се пие сок от зелени ябълки, моркови и цвекло. Нека бъде поне литър. В зелената ябълка се съдържа вещество, което омекотява камъните в черния дроб и жлъчката. Трябва да се пие между храненията, никога вечер." - съветва Васил Доктора. В този период трябва да се отстранят от менюто всички студени напитки и храни. Те влияят зле на храносмилането и водят до по-бавното ми приемане от организма. Хубаво е 2 седмици преди започването на лечението за пречистване на черния дроб и жлъчката да се премине на сувороядство. Тоест да не се яде нищо, което е от животински произход. Освен това на гладно сутрин трябва да се пие топла вода с мед. На шестия ден изпийте цялото количество сок от зелени ябълки (1 литър). Друго не яжте. Ако все пак сте много гладни, вземете плод или зеленчук, но не след 14:00 ч. След това стартирайте подготовка по загравка на черния дроб. Прави се с грейка, наричана още електрическа възглавница. Към 17 ч. изпийте английска сол, за да изчистите червата си. После продължете със загрявката на дроба. Трябва целият да загрее добре, за да се омекотят каналчетата му. Към 19 ч. започнете да пиете лимонов сок и зехтин, но на глътки и предварително загряти на водна баня до телесна температура. Слет това легнете да поспите и оставете на природата да свърши останалото. "Не ми вярваха, но за 6 дни успях да се пречиства изцяло" - споделя по темата бай Васил.      

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.