До 100 човека дневно при Адем ходжа: Феноменът от Ръжево Конаре лекува и чисти съдби! (изцерени му целуват ръка)

https://goreshto.net/novini/do-100-choveka-dnevno-pri-adem-hodzha-fenomenat-ot-razhevo-konare-lekuva-i-chisti-sadbi-izcereni-mu-celuvat-raka/49695 Goreshto.net
До 100 човека дневно при Адем ходжа: Феноменът от Ръжево Конаре лекува и чисти съдби! (изцерени му целуват ръка)

Адем ходжа живее и приема в село Ръжево Конаре. А пред дома му се стичат между 80-100 души на ден!

Славата на Адем ходжа от пловдивското село Ръжево Конаре се носи от години. Още, докато е помагал на хората от своята малка и схлупена къщурка преди десетилетия. Днес той вече живее спокойно и уредено. Но това не е за сметка на тези, на които помага. Казват, че все още поглеждал човека и ако е беден му казвал да остави толкова, колкото има или му е на сърце. Адем ходжа получава своята дарба да лекува и да променя съдби от баба си. Която била прочута ясновидка и лечителка. В интервюто си за Нова телевизия той признава с болка, че черните магии, които хората правят един на друг, са зачестили. "Много народ ще си изпати и много болка ще понесат тези хора и семействата им. Защото от години го повтарям, ще го направя и сега - ако направиш черна магия някому, тя се връща при теб. При това неколкократно. Който иска да ми вярва, но като се опари после, да не идва да ми плаче", съветва Адем ходжа. Феноменът, както го наричат, има дарбата да разчита само с поглед дали човекът срещу него има намеса в съдбата и енергийното си поле. И да я премахва в рамките на седмица или няколко месеца. В зависимост от силата и продължителността на външната намеса.

Имало проклятия и магии, които са в рода от поколения, но човек не знае за това и се чуди защо на него му се случват все лоши неща. Чрез силата си, Адем ходжа е излекувал стотици хора, дори и болни от на пръв поглед нелечими болести.

При него не трябва да отивате с нищо друго, освен с чисто сърце и с истината за себе си и проблема си. "Не се доверявайте на самозванци, те са много и ви вредят. Не си и мислете, че ще дойдете при мен с молбата да ви направя магия - било то за любов или друга. Аз такива хора директно ги гоня от дома си", категоричен е Адем. Коментарите и благодарностите за него в интернет форумите са много, а тези, на които е помогнал, му целуват ръка и го благославят до края на дните си.

1 Коментара

BASAKylC

преди 3 месеца

<a href=https://finasterid.buzz>how long for propecia to work</a> Further corroborate the above results; we determined whether E2 treatment is able to activate CCN5 transcription in MDA MB 231 cells in which ER О± was activated by hrCCN5 treatment

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.