До 100 човека дневно при Адем ходжа: Феноменът от Ръжево Конаре лекува и чисти съдби! (изцерени му целуват ръка)

9

Адем ходжа живее и приема в село Ръжево Конаре. А пред дома му се стичат между 80-100 души на ден!

Славата на Адем ходжа от пловдивското село Ръжево Конаре се носи от години. Още, докато е помагал на хората от своята малка и схлупена къщурка преди десетилетия.

Днес той вече живее спокойно и уредено. Но това не е за сметка на тези, на които помага. Казват, че все още поглеждал човека и ако е беден му казвал да остави толкова, колкото има или му е на сърце.

Адем ходжа получава своята дарба да лекува и да променя съдби от баба си. Която била прочута ясновидка и лечителка. В интервюто си за Нова телевизия той признава с болка, че черните магии, които хората правят един на друг, са зачестили.

“Много народ ще си изпати и много болка ще понесат тези хора и семействата им. Защото от години го повтарям, ще го направя и сега – ако направиш черна магия някому, тя се връща при теб. При това неколкократно. Който иска да ми вярва, но като се опари после, да не идва да ми плаче”, съветва Адем ходжа.

Феноменът, както го наричат, има дарбата да разчита само с поглед дали човекът срещу него има намеса в съдбата и енергийното си поле. И да я премахва в рамките на седмица или няколко месеца. В зависимост от силата и продължителността на външната намеса.

Имало проклятия и магии, които са в рода от поколения, но човек не знае за това и се чуди защо на него му се случват все лоши неща. Чрез силата си, Адем ходжа е излекувал стотици хора, дори и болни от на пръв поглед нелечими болести.

При него не трябва да отивате с нищо друго, освен с чисто сърце и с истината за себе си и проблема си. “Не се доверявайте на самозванци, те са много и ви вредят. Не си и мислете, че ще дойдете при мен с молбата да ви направя магия – било то за любов или друга. Аз такива хора директно ги гоня от дома си”, категоричен е Адем.

Коментарите и благодарностите за него в интернет форумите са много, а тези, на които е помогнал, му целуват ръка и го благославят до края на дните си.

9 коментара
 1. Дани казва

  Тел е 0889338484 ,но работи със записване от предишния ден. ул Софроний Врачански 109

 2. Мими Янкова казва

  Този е неук Циганин шарлатанин цялото му семейство са се събрали и лЬжат хората

 3. Мими Янкова казва

  Това е 1 лъжлив инеук циганин който льже страдащите хора.да иде доработи внякой завод.мангала измамник.

 4. Диди казва

  Не е вярно. Адем не е шарлатанин. Аз също не вярвах, но много помогна и на мен и на близките ми. Не знам как го прави, но наистина помага. Отидете при него, ако имате проблем, а не само да пишете глупости.

  1. Anonymous казва

   Можели ако имате телефон за връзка

 5. Елена казва

  Моля напишете номера му.Много се нуждая от помоща му.

 6. Елена казва

  Диди пиши ми моля те.

  1. Силвия Борисова казва

   Здравейте, Елена! Този телефонен номер е оставен в по-горните коментари, може да го проверите – 0889338484

 7. Qwerty Yop казва

  Адем Ходжа – Тел е 0889338484.
  София, Банишора, Ул. Софроний Врачански 109
  Работи по списък със записване от предишния ден!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.