Чаровната Тони Димитрова: Преборих кантара с мотивация и с нито ден глад! (разкри режима си за 4 седмици)

https://goreshto.net/novini/charovnata-toni-dimitrova-preborih-kantara-s-motivaciya-i-s-nito-den-glad-razkri-rezhima-si-za-4-sedmici/49688 Goreshto.net
Чаровната Тони Димитрова: Преборих кантара с мотивация и с нито ден глад! (разкри режима си за 4 седмици)

Чаровната и гласовита Тони Димитрова се чувства много по-лека и щастлива!

Много по-лека и най-вече щастлива се чувства обичаната ни певица Тони Димитрова. Родната Бони Тейлър, както я кръстиха още преди години, споделя, че основният й заряд е любовта. Тя и половинката й Иван Ченов са по-заедно и сплотени от всякога. [caption id="attachment_7026" align="alignright" width="260"]Тони Димитрова Режимът на Тони Димитрова не включва глад, а по-скоро се базира на разделно хранене[/caption] А колкото до наглед нерешимия проблем с килограмите, тя най-после успяла да пребори омразния кантар. Основното е, че го е постигнала, без да гладува дори един ден. Както знаем, диетите с глад може и да дават резултати, но скоро след това йо-йо ефектът е гарантиран.

Режимът на Тони Димитрова се прави четири седмици. След които човек се разделя с до 10 килограма. Зависи обаче колко има да сваля. "Ако трябва да отслабнете с 20-30 килограма, ще свалите десет още след първия месец. Иначе ще отслабнете, но по-малко - с около 5-6 килограма", споделя талантливата изпълнителка.

Задължително е да започнем режима й с подготовка, която се изразява в няколко дни консумиране на лека храна. Повече супи, салатки, без хляб и тежки манджи, пише ТрафикНюз. По време на самия режим се пие по три литра вода на ден, а храненето е решено в четири седмично меню. Първата седмица се започва с прием само на картофи, плюс две кофички нискомаслено кисело мляко. Добре е картофите да се ядат два пъти на ден, по 250 грама на хранене. Не се ползва пържено, нито мазнина. Може да ги варим или печем, но без олио и зехтин. Втората седмица се преминава на вкусното пилешко месо със зеленчуци. Те трябва да бъдат пресни и сурови, а месото само от филе, без кожа. Третата седмица е посветена на рибата и отново на зеленчуците. Риба може да си направим по всички начини, само без пържена или маринована. Тъй като в маринатата се съдържа много сол. Четвъртата и последна седмица се прави диета само от три дни, в които сме на пречистващата организма комбинация от мед, чай и плодове. Тук вече количеството е неограничено. След режима или диетата (която се базира не на глад, а по-скоро на разделно хранене), Тони Димитрова и всички останали, трябва да преминат първо през захранване. Което е малък прием на пълнозърнест хляб, леки супички и леки яхнийки. Без твърде много мазнина и тежки храни. Не правете повторно тази диета, преди да е минал поне един месец, за да не натоварите организма си и да не го изтощите. Най-добре е ако повтаряте това хранене, то да е след месец и половина или два.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.