Горещо Шоубизнес

Пипнаха Криско в крачка: Последният му хит – краден от Сърбия!

Горещото парче на Криско се оказа „отлежал” хит на Rasta – още преди 2 години натрупал милиони гледания

По-добре не се чудете дали Криско е „Лош или Добър“. Звездата се оказа обикновен плагиат! Последната му песен се оказа твърде вдъхновена от сръбско парче, станало хит още преди две години.

„Лош или Добър“ на Криско се очаква за дълго да остане в класациите, но и да накърни сериозно имиджа му на творец и новатор. Песента чувствително напомня на „Кавали“, дело на сръбския изпълнител Rasta, разкриха го от HotArena.

„Kavali” не може да мине за позабравен проект. Пусната е още през 2015-а година, но за това време в най-популярния портал за видеосподеляне има повече от 42 милиона гледания. В опитите си да балансира като хитмейкър и продуцент Кристиян Талев – Криско се реши на сериозна провокация. Вместо да попива опит и вдъхновение от американските продукти, предпочита да флиртува и с балканските ритми. Нищо лошо – драгият зрител обича такива „хибриди”, но никак не обича да го мамят!

Разбира се, „Лош или Добър“ не е чиста проба кражба. Криско не прави като чалга певиците от 90-те да пее сръбско „на аванта”. Той просто използва основния мотив на песента. Можеш да познаеш преработката на Кавали най-вече в припева на българската песен. Приликата не убягва дори на неподготвения слушател.

Криско, като типично момче от Габрово, отлично умее да си прави сметката. Може би се е надявал неговата версия да повтори успеха на оригинала. Като го гледаме – може и да го направи. Изпълнителят вече се похвали, където можа. За няма и седмица новият проект на нашия певец вече отброява малко над 1 700 000 гледания.

Вижте парчето на Rasta:

Ето и видеото на Криско:

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.