Забавно

Само за нежни дами: Сезонът на миничантите

Чантите – аксесоарът, без който нито една жена не може. А какво мислите за мини чантите с дълги дръжки? Какво може да поберем в тях?

image04Мисля, че отговорът на този въпрос е самочувствието! Да, това е най-важното нещо, което трябва винаги да носим със себе си. А дамите, които носят така чанта са взели точно това! Мини чантичката с дълги дръжки е любимката на много известни звезди и модни дизайнери. Хубавото е, че може да я видим в много различни комбинации, с които тя придава различен вид и стил на дамите.

Но все пак какво наистина може да поберем в тези мини чанти – балсама за устни, кредитната карта или малко кеш и ако имаме късмет да е малко по-голяма от портмоне може да сложим и мобилния телефон. Въпреки ограничения си обем има нещо различно и очарователно в тези мини чантички, те придават една по-различна визия на дамите.

А какво е удобното на тази чанта – е ми, през рамо или през гърди тя изцяло освобождава ръцете ви и създава комфорт. Те са супер удобни през летните дни, когато ходите на някои музикален концерт или пък на някой бийч бар, когато ви се иска да танцувате и лудувате вместо да седите сковано и само да позирате.

Другият плюс на тази чанта е, че е страхотен аксесоар за минималистичния стил – свежа рокличка, сандали и мини чанта е страхотен избор за летните нощи. Сезонът на големите чанти е зимата, през лятото мини чантите с дълги дръжки създават комфорт и свобода.

Тези чанти са страхотни както през лятото, така и през ранната есен. Те могат да бъдат с различна форма, от различна материя, в различни цветове, оставете свобода на въображението си и може да ги съчетаете с какво ли не.

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.