България Горещо Жълто Здраве и диети Новини Шоубизнес

Смайващо: С тази гръцка диета и окрошка Вяра Анкова свали 12 килограма!

Вяра Анкова от години имаше проблеми с теглото, което постоянно варираше!

Красивото лице на БНТ Вяра Анкова от няколко години се мъчеше да се пребори с постоянното вариране на теглото си, което я измъчваше. Вяра Анкова никога не е била дебелана в истинския смисъл на думата, но често се отпускаше и трупаше тлъстини в най-проблемните за жените зони – корем, ханш и бедра.

Вяра Анкова
Вяра Анкова постигна чудеса с тази гръцка диета и окрошка

Е, днес за нея този проблем вече не съществува, а Вяра Анкова изглежда наистина забележително, въпреки напредъка на годините. Тя е свежа, подмладена и разцъфнала, благодарение на своята “магия” – гръцката диета, която спазва.

Въпросната гръцка диета на Вяра Анкова се състои в нещо на пръв поглед съвсем елементарно – тя редува храненето като на единия ден консумира само вегетариански храни, а на следващия протеини. Схемата е не само идеална за спазване, но и много здравословна, а и вкусна.

Основните храни на Вяра Анкова при спазването на гръцката диета са маслини, сирене фета, морска риба, домати, чушки и разбира се, зехтин първо качество. Към нея обаче се включва и едно много полезно за отслабване “чудо”, в лицето на окрошката.

Ето я и точната диета на Вяра Анкова
Ето я и точната диета на Вяра Анкова

Окрошка буквално представлява руска студена супа, която се приготвя с кефир или квас. За да си направите окрошка у дома са ви нужни 2 краставици, 10 репички, 250 грама варен колбас или по-добре пилешко филе, 3 варени картофа, 4 твърдо сварени яйца, зелен лук, горчица, копър и малко сол.

Тези посочени продукти Вяра Анкова реже на малки кубчета в дълбока купа, разбъркват се добре и се заливат накрая с кефира. После се овкусяват с малко сол и задължителните горчица и копър.

Гръцката диета на Вяра Анкова, която виждате подробно описана на снимката, се спазва колкото време прецените и до постигане на желаните резултати. Но минималното време е поне една седмица.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

One Comment

  1. Схемата е неясна с много ситни и замъглени букви.Ако може я публикувайте по-ясно.Благодаря!!!

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.