Мира Добрева проговори: Разкри мъката си и истината за Жоро Торнев!

https://goreshto.net/novini/mira-dobreva-progovori-razkri-makata-si-i-istinata-za-zhoro-tornev/49661 Goreshto.net
Мира Добрева проговори: Разкри мъката си и истината за Жоро Торнев!

Мира Добрева не е от известните лица, които обичат да се шуми около тях. Сега обаче проговори!

Лицето на БНТ Мира Добрева най-сетне проговори и разкри много истини за живота си, включително и тази за брака си с режисьора Жоро Торнев. Досега Мира Добрева никога не е обичала да се шуми около нея и личното й пространство, но проговори, за да разкаже от първо лице това, което действително й се случва.

[caption id="attachment_6808" align="alignright" width="300"]Мира Добрева Мира Добрева реши, че е време да каже цялата истина[/caption]

Мира Добрева призна в интервю за списание "Стори", че тази година й е донесла много мъка - най-голямата от които е смъртта на неин близък човек, за когото се укорява, че вероятно е могла да помогне и тежкото предателство на дългогодишен приятел.

"Изгубих близък, обираха ме на няколко пъти, заплашваха ме и ме изнудваха за пари, но последното не е най-лошото. Най-лошото е, че го направи човек, пред когото години наред съм изливала душата и сърцето си. От това боли най-много", сподели откровено Мира Добрева пред списанието.

Колкото до брака си с Жоро Торнев и скандала с изневярата му с рекламната агентка Стела, Мира Добрева категорично отрече клюките. Нещо повече - тя сподели, че точно съпругът й е бил до нея в най-тежкия момент на предателството, стоварило се върху нея като гръм.

"Тогава за пореден път осъзнах какъв мъж имам до себе си. Жоро не ми каза: "Видя ли?! Предупреждавах те да не се доверяваш на този или онзи, защото е предател". Той не каза нищо такова, а ме хвана за ръка и не ме пусна цяла нощ. Седнахме на дивана, говорихме и останахме така - с дрехите, без да си лягаме, чак до сутринта. Той е моята опора и тази му поредна постъпка го доказа повече от всякакви думи", разказва красивата Мира Добрева.

Водещата се надява, че лошото е вече зад гърба и, а хубавите мигове в живота и семейството й тепърва предстоят. Защото никакви интриги и слухове не могат да я накарат да изгуби доверието в най-близкия си човек - Жоро Торнев.

 

1 Коментара

Exhauts

преди 4 месеца

Sambaziotis D, Kapranos N, Kontogeorgos G <a href=http://vardenafil.buzz>cialis pas cher levitra</a>

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.