България Горещо Жълто Новини Шоубизнес

Желанието на Бориса Тютюнджиева постави Андрей в шах!

Бориса Тютюнджиева показа характер, за какъвто не бяхме и предполагали!

Николета Лозанова, Алисия, Мара Отварачката и прочие т.нар. ВИП хубавици бяха сложени в малкия джоб на моделката Бориса Тютюнджиева. Последната показа характер и амбиции, за каквито не бяхме и предполагали, и успя да взриви всички, най-вече Андрей Арнаудов.

Продуцентът, който ходи като кученце подир полите на Бориса Тютюнджиева, остана със зинала уста от ултиматума, който му постави тя. А именно да изгони Николета Лозанова като водеща на предаването “Поверително от NL”, за да сложи нея на мястото й.

Бориса
Бориса Тютюнджиева показа, че знае как да си пробива път към върховете

Това било изричното условие на Бориса Тютюнджиева към Андрей Арнаудов, а той трябва непременно да го изпълни – ако, разбира се, иска да продължи да й мачка чаршафите, пише известна столична медия.

“Бориса Тютюнджиева си показа рогата и то така, че шокира всички. Тя се оказа по-голяма материалистка и кариеристка от всички останали, въпреки че за кариера не може и да става дума. Та каква водеща ще бъде тя, като не знае как се гледа срещу камерата?! Каквато беше Николета Лозанова, такава ще е и Бориса Тютюнджиева – пълна некадърност. Но това са повечето медии сега – лансират връзкари и нечии бездарни любовници”, възмутени коментират служители от телевизионната гилдия.

Припомняме, че все още не е ясно дали изобщо предаването “Поверително от NL” ще види бял свят за втори сезон, или е било окончателно свалено от ефир. Ако то изобщо успее да се завърне обаче, ударът за Николета Лозанова ще бъде страшен.

“Андрей е луд по Бориса и ще изгони и съдружника си дори, само и само да й угоди и да си заслужи любовната гимнастика през нощта. Язък за момчето – изкуфя от мерак по нея, а тя така го използва, че скоро ще го доведе и до просешка тояга”, коментират близки до Андрей Арнаудов и Бориса Тютюнджиева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.