Безотказната диета на Есил Дюран сваля 10 килограма за 2 седмици!

https://goreshto.net/novini/bezotkaznata-dieta-na-esil-dyuran-svalya-10-kilograma-za-2-sedmici/49659 Goreshto.net
Безотказната диета на Есил Дюран сваля 10 килограма за 2 седмици!

Есил Дюран винаги се е славела с перфектна фигура, благодарение на спорта и тази диета!

Една от най-елегантните ни певици, пък макар и от стила поп фолк - Есил Дюран, винаги се е славела като перфектно поддържана жена с отлична фигура. Разбира се, огромна заслуга за това има спортът, към който Есил Дюран е повече от привързана, но и безотказната й диета, с която тя гарантира сваляне на цели 10 килограма само за две седмици.

Диетата на Есил Дюран е доста сурова за изпълнение, но пък ефектът от нея е брилянтен и когато се погледнем в огледалото виждаме, че всички жертви са си стрували. На практика при диетата на Есил Дюран е забранено почти всичко, от което организма ни би трупал мазнини.

[caption id="attachment_6799" align="alignright" width="200"]Есил Дюран Есил Дюран знае как да попречи на тялото си да трупа излишни килограми[/caption]

Забранени са месото, тестените изделия, захарта, сладките плодове, всички готови храни или полуфабрикати, които не знаем какво точно съдържат, както и солта. разрешено е да се консумират единствено ябълки, зеленчуци и риба, но категорично не тлъста речна, а морска риба.

Всички ястия се приготвят с буквално капка мазнина - зехтин, варят се, задушават се на пара, или се пекат във фурна. Пърженето е враг номер едно, както на диетата на Есил Дюран, така и на всяка друга, за която сме чували.

За пиене се консумира единствено минерална или трапезна вода, чай без захар и чаша бяло вино, но максимум 2 пъти в седмицата. Газираните напитки, както и дори кафето, са абсолютно забранени за употреба.

Най-важното при диетата на Есил Дюран са порциите, разделени на четири хранения в денонощието. Всяка една от тях не трябва да надхвърля 200 грама, като в тях се включва и диетичната гарнитура /ако имаме такава/.

Диетата на Есил Дюран се спазва максимум две седмици, през които отслабваме наистина драстично, а дрехите ни се смаляват с поне 2 номера. След това обаче се прави леко захранване и се преминава към по-разнообразен режим на хранене, а същата диета може да повторим най-рано след месец и половина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.