България Горещо Жълто Здраве и диети Новини Шоубизнес

Безотказната диета на Есил Дюран сваля 10 килограма за 2 седмици!

Есил Дюран винаги се е славела с перфектна фигура, благодарение на спорта и тази диета!

Една от най-елегантните ни певици, пък макар и от стила поп фолк – Есил Дюран, винаги се е славела като перфектно поддържана жена с отлична фигура. Разбира се, огромна заслуга за това има спортът, към който Есил Дюран е повече от привързана, но и безотказната й диета, с която тя гарантира сваляне на цели 10 килограма само за две седмици.

Диетата на Есил Дюран е доста сурова за изпълнение, но пък ефектът от нея е брилянтен и когато се погледнем в огледалото виждаме, че всички жертви са си стрували. На практика при диетата на Есил Дюран е забранено почти всичко, от което организма ни би трупал мазнини.

Есил Дюран
Есил Дюран знае как да попречи на тялото си да трупа излишни килограми

Забранени са месото, тестените изделия, захарта, сладките плодове, всички готови храни или полуфабрикати, които не знаем какво точно съдържат, както и солта. разрешено е да се консумират единствено ябълки, зеленчуци и риба, но категорично не тлъста речна, а морска риба.

Всички ястия се приготвят с буквално капка мазнина – зехтин, варят се, задушават се на пара, или се пекат във фурна. Пърженето е враг номер едно, както на диетата на Есил Дюран, така и на всяка друга, за която сме чували.

За пиене се консумира единствено минерална или трапезна вода, чай без захар и чаша бяло вино, но максимум 2 пъти в седмицата. Газираните напитки, както и дори кафето, са абсолютно забранени за употреба.

Най-важното при диетата на Есил Дюран са порциите, разделени на четири хранения в денонощието. Всяка една от тях не трябва да надхвърля 200 грама, като в тях се включва и диетичната гарнитура /ако имаме такава/.

Диетата на Есил Дюран се спазва максимум две седмици, през които отслабваме наистина драстично, а дрехите ни се смаляват с поне 2 номера. След това обаче се прави леко захранване и се преминава към по-разнообразен режим на хранене, а същата диета може да повторим най-рано след месец и половина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.