България Горещо Жълто Новини Шоубизнес

Чудо: Семейството на красивата Никол не вярва на ушите си! (СНИМКИ)

Прелестната Никол поднесе невероятна изненада на родителите си!

Красивата синоптичка Никол Станкулова поднесе наистина невероятна изненада на родителите си, които още не могат да повярват на ушите си. За тях е истинско чудо, че Никол най-сетне им призна, че е намерила половинката си и е влюбена до уши. Това разкриха източници, близки до семейството на Никол.

Никол
Красивата Никол най-после зарадва родителите си

Избраникът на Никол Станкулова се казва Теодор Минев и е наследник на председателя на Федерацията по ски Цеко Минев. Младежът е не само атлетичен красавец, но и фрашкан с пари, от което щастието на Никол и семейството й е тройно по-голямо.

“Никол е с адски чепат характер. Колкото е красива, толкова е и опърничава, а родителите й вече не криеха опасенията си, че няма да успее да срещне другар в живота си. Теодор Минев обаче се превърна в най-съкровената им и сбъдната мечта, което си е направо чудо – досега Никол никога не е обичала някого истински”, разкриват близки до синоптичката и семейството й.

Никол разкри връзката си с Теодор Минев
Никол разкри връзката си с Теодор Минев

Никол и Теодор Минев се показаха за първи път официално заедно по време на тържеството за рождения ден на синоптичката, а присъстващи на купона разказват, че през цялото време двамата не свалили очи един от друг и не спирали да се целуват.

Щастието на хубавицата е изписано на лицето й
Щастието на хубавицата е изписано на лицето й

“Никол най-после си намери майстора, а нищо чудно и скоро да зарадва родителите си с новината за годежа си с Теодор Минев”, шушукат из светските среди на София.

Припомняме, че Теодор Минев имаше връзка с щерката на Фатик – Александра, но бързо разбра, че тя не е за него. Докато Никол е завъртяла главата му до безумие, коментират източниците.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

One Comment

  1. МДА..БЕЗКОРИСТНА ВСЕОТДАЙНА ЛЮБОВ! МАЛКА, НЕЗНА1ИТЕРЛНА ПОДРОБНОСТ – СВЕКЪРА Е МУЛТИМИЛИОНЕР…

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.