Чудо: Семейството на красивата Никол не вярва на ушите си! (СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/chudo-semeystvoto-na-krasivata-nikol-ne-vyarva-na-ushite-si-snimki/49657 Goreshto.net
Чудо: Семейството на красивата Никол не вярва на ушите си! (СНИМКИ)

Прелестната Никол поднесе невероятна изненада на родителите си!

Красивата синоптичка Никол Станкулова поднесе наистина невероятна изненада на родителите си, които още не могат да повярват на ушите си. За тях е истинско чудо, че Никол най-сетне им призна, че е намерила половинката си и е влюбена до уши. Това разкриха източници, близки до семейството на Никол.

[caption id="attachment_6791" align="alignright" width="300"]Никол Красивата Никол най-после зарадва родителите си[/caption]

Избраникът на Никол Станкулова се казва Теодор Минев и е наследник на председателя на Федерацията по ски Цеко Минев. Младежът е не само атлетичен красавец, но и фрашкан с пари, от което щастието на Никол и семейството й е тройно по-голямо.

"Никол е с адски чепат характер. Колкото е красива, толкова е и опърничава, а родителите й вече не криеха опасенията си, че няма да успее да срещне другар в живота си. Теодор Минев обаче се превърна в най-съкровената им и сбъдната мечта, което си е направо чудо - досега Никол никога не е обичала някого истински", разкриват близки до синоптичката и семейството й.

[caption id="attachment_6792" align="aligncenter" width="300"]Никол разкри връзката си с Теодор Минев Никол разкри връзката си с Теодор Минев[/caption]

Никол и Теодор Минев се показаха за първи път официално заедно по време на тържеството за рождения ден на синоптичката, а присъстващи на купона разказват, че през цялото време двамата не свалили очи един от друг и не спирали да се целуват.

[caption id="attachment_6793" align="aligncenter" width="300"]Щастието на хубавицата е изписано на лицето й Щастието на хубавицата е изписано на лицето й[/caption]

"Никол най-после си намери майстора, а нищо чудно и скоро да зарадва родителите си с новината за годежа си с Теодор Минев", шушукат из светските среди на София.

Припомняме, че Теодор Минев имаше връзка с щерката на Фатик - Александра, но бързо разбра, че тя не е за него. Докато Никол е завъртяла главата му до безумие, коментират източниците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.