Огромна подигравка на Илиана Раева с Бареков взриви Фейсбук (ФОТО)

https://goreshto.net/novini/ogromna-podigravka-na-iliana-raeva-s-barekov-vzrivi-feysbuk-foto/49655 Goreshto.net
Огромна подигравка на Илиана Раева с Бареков взриви Фейсбук (ФОТО)

Илиана Раева се изгаври с Николай Бареков по жесток начин!

Твърде обидна подигравка с Бареков си позволи Илиана Раева във Фейсбук. Днес хубавицата пусна в профила си пост с доста неприятни слова, а под тях феновете й видяха публикувана снимка на Николай Бареков, на която потъва, видя Goreshto.net.

Очевидно е, че жестоките думи бяха насочени към лидера на "България без цензура". По този начин Илиана Раева явно цели да покаже неприязънта си не само към Бареков, но и към съвременната българска политика. Самата тя е част от тази политика вече над една година, но многократно е споделяла в социалната мрежа, че е твърдо против много методи на повечето политици и иска да промени ситуацията в България.

[caption id="attachment_6773" align="aligncenter" width="300"]Илиана Раева с жестока гавра към Бареков Илиана Раева с жестока гавра към Бареков[/caption]

Предлагаме ви в оригинал както думите на Илиана Раева, така и унизителната снимка-колаж. Съпругата на Сираков този път наистина е прекалила, но пък може би има защо. Тя не е от жените, които мълчат в обществото, никак даже. Това я прави доста неприятна за много от българските политици, които не обичат много да казват нещата в прав текст пред медиите.

Дали Илиана Раева има повече почитатели от Бареков, не е ясно. Подигравката й с него обаче е наистина огромна.

Iliana-Barekov1

Iliana-Barekov

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.