Супер тяло! Виж РЕЦЕПТАТА, която промени живота на Биляна Йотовска

https://goreshto.net/novini/super-tyalo-vizh-receptata-koyato-promeni-zhivota-na-bilyana-yotovska/49649 Goreshto.net
Супер тяло! Виж РЕЦЕПТАТА, която промени живота на Биляна Йотовска

Биляна Йотовска има уникално тяло, което е направила с много тренировки, но началото е положено с невероятна рецепта!

За да гледаме днес Биляна Йотовска с такова изящно тяло, със сигурност са й коствали много усилия и тренировки. Началото на всичко е било положено от невероятна рецепта. Тъй като преди години Биляна е била доста крехка и е нямало как да има успехи във фитнеса, ако няма сила и маса, които да стегне, то тя е прибегнала го услугите на протеинови палачинки с ябълки, научи Goreshto.net.

[caption id="attachment_6712" align="alignright" width="300"]Биляна Йотовска положи основите на това тяло с палачинки Биляна Йотовска положи основите на това тяло с палачинки[/caption]

Рецепта: 2-3 ябълки, нарязани на много тънки резени; 2 яйца; 30 грама протеин във вид на прах, с шоколадов вкус. Всичко, без ябълките, се смесва и сипва в тифлонов тиган. Там сместа се пече и запържва на слаб огън. По преценка на око (обикновено след няколко минути), палачинката се обръща. След като е готова, се добавят ябълките, които също се запържват предварително на тиган.

[caption id="attachment_6709" align="alignleft" width="300"]Ето това са протеинови палачинки с ябълки Ето това са протеинови палачинки с ябълки[/caption]

Тези протеинови палачинки с ябълки са направили чудо с Биляна Йотовска и именно те са я направили това, което е днес. Една палачинка дава енергия от цели 330 кал., въглехидратите са 30 гр., протеините 40 гр., а мазнините едва 5 гр.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.