Михаела Филева през сълзи: Нямам думи за болката, която изпитвам...

https://goreshto.net/novini/mihaela-fileva-prez-salzi-nyamam-dumi-za-bolkata-koyato-izpitvam/49646 Goreshto.net
Михаела Филева през сълзи: Нямам думи за болката, която изпитвам...

Михаела Филева продължава да се чувства много зле, болката от детството й никога няма да отмине...

Неслучайно казват, че детството е най-важното за оформянето на една личност. Михаела Филева е успяла да стане достоен човек и това го казват всички, които са имали някакъв досег до нея. Тя обаче таи в себе си огромна болка, която се е превърнала в драмата на живота й.

Михаела Филева е останала без баща още като малка, след като той и майка й се разделят. Таткото забравя изцяло, че има дете и си прави две нови такива с нова жена. Красивата певица обаче няма как да не е изпитвала неописума и мъчителна липса, докато е растяла. Липса, която и до днес изпитва.

[caption id="attachment_6678" align="aligncenter" width="300"]Михаела Филева все още изпитва огромна болка в душата си Михаела Филева все още изпитва огромна болка в душата си[/caption]

"Нямам думи за болката, която изпитвах като дете, а и все още я изпитвам, но се научих да живея с нея. Едва ли някога ще ми мине напълно, но това, което баща ми ми причини, ме направи по-силна като човек." - споделя Михаела Филева за списание Story.

Певицата има двама полубратя, които са близнаци. Те са все още в тийнейджърска възраст и миналата година я потърсили във Фейсбук. Лично обаче така и не са се виждали, научи Goreshto.net.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.