Борис Солтарийски със сурово отмъщение срещу Слави Трифонов

https://goreshto.net/novini/boris-soltariyski-sas-surovo-otmashtenie-sreshtu-slavi-trifonov/49645 Goreshto.net
Борис Солтарийски със сурово отмъщение срещу Слави Трифонов

Отношенията между Слави Трифонов и подчинения му Борис Солтарийски са безкрайно обтегнати!

Борис Солтарийски е много обиден на Слави Трифонов, научи Goreshto.net. Причината е в неявяването на Дългия на сватбата на певеца в началото на месеца. Борис останал сериозно наранен, защото шефът му му обещал изрично, че ще присъства на всяка цена, а накрая даже не му звъннал да каже, че няма да дойде. Солтарийски се почувствал безкрайно унизен, защото гостите цяла вечер очаквали да видят Слави, а в крайна сметка срещу имената на Трифонов и Мартина останали два празни стола.

[caption id="attachment_6670" align="aligncenter" width="300"]Борис Солтарийски готви отмъщение на Слави Трифонов, заради сватбеното си унижение Борис Солтарийски готви отмъщение на Слави Трифонов, заради сватбеното си унижение[/caption]

Затова Борис Солтарийски вече е намислил отмъщение за своя работодател. Той смята да не покани Слави Трифонов на кръщенето на своето бебе, което ще се роди всеки момент. Преди известно време певецът е обещал на шоумена, че ще направи запомнящо се кръщене за детето си с невероятен прием след това, на който Дългия и "Ку-ку бенд" ще забавляват гостите с убийствените си хитове. След издънката на Слави обаче всичко се променя. Борис възнамерява изобщо да не уведоми началника си за датата и часа на кръщенето и по този начин да му върне унижението от напразното чакане.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.