Начинът за сваляне на килограми на Андреа удиви всички (Страхотен ефект)

https://goreshto.net/novini/nachinat-za-svalyane-na-kilogrami-na-andrea-udivi-vsichki-strahoten-efekt/49644 Goreshto.net
Начинът за сваляне на килограми на Андреа удиви всички (Страхотен ефект)

Андреа се взе в ръце и започна уникална диета!

Певицата Андреа се е почувствала доста зле, след като е видяла по българската преса, че бе определяна за най-дебелата певица на "Планета Лято 2014". Затова блондинката е решила твърдо да свали килограми, а и скоро ще се види пак с Кобрата и иска да изглежда възможно най-добре. Диетата, на която Андреа се е подложила само преди дни, има страхотни отзиви сред ползвали я вече хора. Тя се състои единствено в консумиране на кленов сироп. Певицата се храни само с това през последните два дни и засега се чувства страхотно, научи Goreshto.net. Единственото, което си позволява да слага още в стомаха си по време на диетата, е вода. Андреа пие близо по 2 литра на ден, което се препоръчва от всички диетолози. Специалистът, при когото е ходила тя, я е уверил, че ако консумира по една купичка кленов сироп три пъти дневно, ще свали 10 кг. за две седмици. [caption id="attachment_6663" align="alignright" width="300"]Андреа стартира диета с кленов сироп Андреа стартира диета с кленов сироп[/caption] Засега Андреа спазвала стриктно диетата, но не смятала, че са й нужни чак 10 кг. по-малко, а по-скоро около 5, тъй като Кубрат Пулев по принцип харесвал по-пищни дами, но не и закръглени. Преди месеци се носеше слух, че именно той я е накарал да се подложи на ново уголемяване на своята гръд. Освен за сваляне на килограми, кленовият сироп е и много полезен за целия организъм. Той съдържа много минерали, сред които най-много са магнезий, желязо, цинк и калций. Така че през септември Кобрата ще зърне не само една по-слаба Андреа, но и по-здрава физически.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.