България Жълто Новини

Най-голямата болка в живота на Слави Трифонов

Слави Трифонов изпитвал завист дори към своите приятели!

Голямата болка в живота на Слави Трифонов е свързана с личния му живот. От години Дългия завиждал на всички хора с щастливи семейства. Всъщност той искал да има такова, но вътрешни комплекси и терзания така и не му позволиха да се ожени или да има собствено дете, а времето си тече и скоро ще навърши 48 години.

Най-голямата болка на Слави Трифонов е свързана с липсата на семейство
Най-голямата болка на Слави Трифонов е свързана с липсата на семейство

Последният пример, който доказа завистта на Слави Трифонов, е липсата му на сватбата на Борис Солтарийски. Певецът, на когото самият шоумен даде големия път в живота, се венча без Дългия. Двамата с Мартина така и не се появиха, а слуховете твърдят, че Слави завиждал на Борис за семейството, което гради. Както е известно, Солтарийски вече не само е семеен, но и очаква момиченце, припомня Goreshto.net.

Всъщност той постоянно избягвал събиране на шоуто, на което присъстват половинките на “Ку-ку бенд”. Слави Трифонов обаче сам си е виновен за тази завист. Нещо вътре в Дългия го спира да създаде семейство. Той многократно е споделял в шоуто си, че най-много уважава хората, които оставят поколение след себе си. Слави обаче надали ще остави и винаги ще изпитва някаква завист към щастливите хора, борейки се със себе си.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

2 Comments

  1. Е, КАКВО ТОЛКОВА ИМА ДА УМУВАТЕ?! ОТ МУЛТИПЛЕННАТА, НЕ ВДИГА САМОЛЕТА, ЧОВЕКОТ! КАКВО СЕМЕЙСТВО, КАКВИ ДЕЦА?! ТРЯБВА ДА СЕ ОЖЕНЯТ ТРИМА….

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.