България Горещо Жълто Здраве и диети Новини Шоубизнес

Невероятно: Вихра много по-слаба от Ирина! (ВИЖ КАК ГО ПОСТИГНА)

Вихра Петрова си отмъсти – стана по-грациозна от Ирина Сарачинова!

Бившата жена на опосума Иван Христов – Вихра Петрова постигна своето лично отмъщение към неверника, като го накара да съжалява за това, което е оставил с лека ръка. А именно красива жена като Вихра, която в момента сложи Ирина Сарачинова в малкия си джоб по изваяно тяло и грациозност.

Вихра
Вихра признава, че е изключително доволна от тази добавка

Вихра Петрова буквално се стопи, макар никога преди да не е била дебела. Сега обаче брюнетката е направо ослепителна и разкри и точният начин, по който го е постигнала. А това, разбира се, е стриктна и здравословна диета, много тренировки и една наистина вълшебна добавка на име “Брилянт лук”, съдържаща гуарана.

Капсулите, които Вихра приема час преди храната, спомагали за по-бързото изгаряне на калориите и съответно мазнините в организма, подобрявали значително метаболизма като го забързват и подпомагат здравословното хранене като цяло.

“Доволна съм много от този продукт и не съм забелязала странични ефекти след приема му”, признава и самата Вихра в страницата си във Фейсбук, но уточнява, че за да имат ефект, таблетките не помагат сами по себе си, а задължително трябва да се внимава какво се яде.

Вихра направо разцъфна и това е очевидно за всеки
Вихра направо разцъфна и това е очевидно за всеки
Слаба и атрактивна - Иван загуби много
Слаба и атрактивна – Иван загуби много

Чаровната Вихра се храни предимно с пресни плодове и зеленчуци, тъй като обожава салатите, които са й специалитет. Не прекалява с месото, а от пърженото и тлъстото бяга като дявол от тамян. Сладкиши си позволява само веднъж-два пъти седмично и то най-вече, когато приготвя нещо любимо на дъщеричката си Ава.

Вихра се отдава на пътешествия с Ава
Вихра се отдава на пътешествия с Ава

А спортът и тренировките за нея са нещо наистина свещено и както личи от снимките, те също й се отблагодаряват подобаващо – с уникална фигура.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

3 Comments

  1. ТЪПАТА ВИХРА БИЛА ПО СЛАБА!? МИ ХОДИ ГЛАДНА, НЯМА СИ МЪЖ – ДА Я ХРАНИ! И БИВШИЯ И ХРАНИ ИРИНА! ТЯ ЗАТОВА Е НАПЪЛНЯЛА….

    Reply
  2. По слаба не значи по -хубава още повече по умна ! Ирина е дама .Вихра е досада грозна

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.