Невероятно: Вихра много по-слаба от Ирина! (ВИЖ КАК ГО ПОСТИГНА)

https://goreshto.net/novini/neveroyatno-vihra-mnogo-po-slaba-ot-irina-vizh-kak-go-postigna/49642 Goreshto.net
Невероятно: Вихра много по-слаба от Ирина! (ВИЖ КАК ГО ПОСТИГНА)

Вихра Петрова си отмъсти - стана по-грациозна от Ирина Сарачинова!

Бившата жена на опосума Иван Христов - Вихра Петрова постигна своето лично отмъщение към неверника, като го накара да съжалява за това, което е оставил с лека ръка. А именно красива жена като Вихра, която в момента сложи Ирина Сарачинова в малкия си джоб по изваяно тяло и грациозност.

[caption id="attachment_6648" align="alignright" width="225"]Вихра Вихра признава, че е изключително доволна от тази добавка[/caption]

Вихра Петрова буквално се стопи, макар никога преди да не е била дебела. Сега обаче брюнетката е направо ослепителна и разкри и точният начин, по който го е постигнала. А това, разбира се, е стриктна и здравословна диета, много тренировки и една наистина вълшебна добавка на име "Брилянт лук", съдържаща гуарана.

Капсулите, които Вихра приема час преди храната, спомагали за по-бързото изгаряне на калориите и съответно мазнините в организма, подобрявали значително метаболизма като го забързват и подпомагат здравословното хранене като цяло.

"Доволна съм много от този продукт и не съм забелязала странични ефекти след приема му", признава и самата Вихра в страницата си във Фейсбук, но уточнява, че за да имат ефект, таблетките не помагат сами по себе си, а задължително трябва да се внимава какво се яде.

[caption id="attachment_6649" align="aligncenter" width="225"]Вихра направо разцъфна и това е очевидно за всеки Вихра направо разцъфна и това е очевидно за всеки[/caption] [caption id="attachment_6650" align="aligncenter" width="225"]Слаба и атрактивна - Иван загуби много Слаба и атрактивна - Иван загуби много[/caption]

Чаровната Вихра се храни предимно с пресни плодове и зеленчуци, тъй като обожава салатите, които са й специалитет. Не прекалява с месото, а от пърженото и тлъстото бяга като дявол от тамян. Сладкиши си позволява само веднъж-два пъти седмично и то най-вече, когато приготвя нещо любимо на дъщеричката си Ава.

[caption id="attachment_6651" align="aligncenter" width="300"]Вихра се отдава на пътешествия с Ава Вихра се отдава на пътешествия с Ава[/caption]

А спортът и тренировките за нея са нещо наистина свещено и както личи от снимките, те също й се отблагодаряват подобаващо - с уникална фигура.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.