Приказно ФОТО: Вижте Невена Цонева часове след зачеването!

https://goreshto.net/novini/prikazno-foto-vizhte-nevena-coneva-chasove-sled-zachevaneto/49639 Goreshto.net
Приказно ФОТО: Вижте Невена Цонева часове след зачеването!

Невена Цонева се пусна във Фейсбук само няколко часа след зачеването си! Красивата певица нямаше търпение да се похвали с голямото щастие, което я споходи!

Уникално красивата Невена Цонева се радва на най-щастливите мигове от своя живот. Певицата очаква бебе, което е нейната мечта. След страхотната вест на докторите, Невена и Венелин Венков побързаха да отпразнуват "случката" (както Цонева я нарече в мрежата) в ресторанта Gloria Mar, научи Goreshto.net. Там двамата се отдали на изключителна романтика и това личи ясно по снимката, която ви предлагаме на вниманието.

Всъщност прелестната Невена Цонева е узнала за бременността си само часове след зачеването, което се случва много рядко. Причината е, че тя всеки ден следяла състоянието си и ходила по лекари, които й предлагали съвети как да забременее. Въпреки че с музиканта от "Ку-ку бенд" опитват от година, едва сега шампионката на Music Idol успя да зачене.

Невена Цонева си правела тест за бременност всеки ден и когато най-после излязъл положителен, тя побързала да посети и своя гинеколог, който да потвърди щастливата вест. А само след няколко часа красавицата го отпразнувала романтично в ресторант. Вижте влюбените в най-специалния ден от живота им!

[caption id="attachment_6613" align="aligncenter" width="300"]Приказката между Венков и Невена Цонева продължава Приказката между Венков и Невена Цонева продължава[/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.