Невена Цонева плакала след вестта за бебето

https://goreshto.net/novini/nevena-coneva-plakala-sled-vestta-za-bebeto/49632 Goreshto.net
Невена Цонева плакала след вестта за бебето

Невена Цонева е безкрайно щастлива от своя живот, чак до сълзи...

Красавицата Невена Цонева е плакала с глас след вестта на докторите, че е бременна. Радостта, която е изпитала в този миг, е избила в сълзи, тъй като е била прекалено голяма, научи екипът на Goreshto.net.

Въпреки че Невена е още под 30 години, а Венелин Венков има вече едно дете, двамата отдавна искали да си имат бебе и опитвали от близо година. Детето обаче така и не идвало, което доста притеснило както Невена Цонева, така и нейния възлюбен. Именно това е причината певицата да се разплаче от вълнение, когато е научила, че мечтата й най-после се сбъдва.

[caption id="attachment_6547" align="aligncenter" width="300"]Невена Цонева плакала, когато разбрала, че очаква бебе Невена Цонева плакала, когато разбрала, че очаква бебе[/caption]

"Щастието в този миг не може да се опише. Мечтая за това от години. Такъв тип жена съм и обожавам децата. Нямам търпение да родя." - споделя Невена Цонева.

Любовният романс между певицата и музикалнта от "Ку-ку бенд" започна още преди 6 години, когато Невена спечели първото издание на Music Idol у нас. Тогава Цонева беше твърде млада, но красотата й веднага впечатли цяла България. Венелин Венков обаче се оказа печелившият. Той успя да я спечели, а сега я дари и с бебе.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.