Смразяващата реалност: Ето как Златка Димитрова изживява трагедията си

https://goreshto.net/novini/smrazyavashtata-realnost-eto-kak-zlatka-dimitrova-izzhivyava-tragediyata-si/49627 Goreshto.net
Смразяващата реалност: Ето как Златка Димитрова изживява трагедията си

Златка Димитрова не може да превъзмогне все още прясната болка от голямата трагедия в живота й!

Жестоко, смразяващо кръвта, драматично и още по много начини може да се нарече това, което сполетя Златка Димитрова. По-голяма болка от загубата на дете няма и няма никога да има. Злати е съсипана и всеки ден плаче. Откакто се случи трагедията със спонтанния й аборт, плеймейтката изобщо не е излизала от дома си, научи Goreshto.net. Тя потърси подкрепа във феновете си, които й я дадоха напълно. Над 3 хил. са писмата, които риалити звездата е получила във Фейсбук, разкри самата тя днес.

[caption id="attachment_6509" align="alignright" width="300"]Смразяващата реалност съсипва Златка Димитрова Смразяващата реалност съсипва Златка Димитрова[/caption]

Златка Димитрова сподели в мрежата още, че мъката й е огромна, както и на Миро. В момента и двамата се чувствали ужасно и им било много трудно да превъзмогнат болката, което е логично. Злати обаче изпитва силна вяра в Бог и това й дава надежди, че един ден все пак ще стане майка.

Както вчера писахме, последната версия за аборта на Златка Димитрова е свързана с проклятие от страна на майката на Миро, която не одобрява по никакъв начин любовта им. Дали е точно така, може би никога няма да се узнае със сигурност, но това, което Златка и Миро изпитват в момента, не го заслужава никой на този свят.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.