Алексей Петров привлича общественото внимание върху себе си

0

Само с няколко изказвания Алексей Петров предизвика доста шум около себе си. По време на поредното заседание по делото „Октопод” Алексей Петров сам разказа, че има информация по случая с отвлечената Лара Банева, но никой не се обръщал към него.

Петров обясни, че освен за този случай той има информация и за покушението срещу Златомир Иванов-Баретата в началото на месец февруари. Основният подсъдим по делото „Октопод” обаче не пожела да разкрие източниците си и да разкаже какво точно.

Той каза, че ако каже истината, ще бъдат засегнати много хора, които и до сега са в службите. 24 часа след тези думи той беше привикан в ГДБОП, за да сподели информацията си. 

Бившият сътрудник на ДАНС каза, че сам си събира данни за отвличането на Лара и стрелбата по Баретата. Той опроверга версията, че зад отвличането на момичето стоят чужденци.

„Не мога да приема, че в България се разхождат едни хора от Латинска Америка или от Колумбия, отвличат деца, защото трябвало по този начин да въздействат на баща му да каже нещо или да не каже някъде си. Това е безумно”, каза Алексей Петров.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.