Ударно отслабване с безотказната диета на Скарлет Йохансон!

1

Скарлет Йохансон без съмнение е една от най-прелестните жени на света!

Невероятното лице на Холивуд и абсолютна любимка на Уди Алън – прекрасната Скарлет Йохансон признава, че далеч не е съвършена – особено що се отнася до вредни навици и склонност към качване на няколко непозволени килца.

Скарлет Йохансон
Диетата на прекрасната Скарлет Йохансон е наистина действаща, признава тя

За тази цел актрисата се подлага на безотказна и страшно ефективна диета задължително веднъж в месеца, с чиято помощ успява да влезе бързо в страхотна форма и да компенсира някое и друго по-солидно похапване на приемите, които за нея са почти ежедневие,научи Goreshto.net.

Скарлет Йохансон признава, че диетата й е разработена от най-добрите специалисти в областта на диетичното хранене като са я съставили така, че Скарлет Йохансон да има достатъчно избор в прилагането й.

Затова тя може да избира между няколко варианта на диетата си, които ви представяме тук. Общото при тях е, че при всички видове е задължително да се пие много вода всеки ден, а количеството на приетите бавни въглехидрати да бъде значително по-малко от това на протеините.

Диетата на Скарлет Йохансон е в няколко варианта
Диетата на Скарлет Йохансон е в няколко варианта

Диетата на Скарлет Йохансон обаче е лесна за изпълнение и изобщо не е изтощителна за волята на човек или за организма му, защото при нея не се залага на гладуване, а на наистина здравословно хранене, при това на всеки два часа, пише Хотарена.нет.

Всеки може да избере най-удачния за себе си
Всеки може да избере най-удачния за себе си

Един месец на тази диета и човек се чувства като нов, а дрехите му стоят просто перфектно, споделя Скарлет Йохансон, която в момента е в щастливо очакване на бъдещото си детенце.

Опитайте и после споделете резултата
Опитайте и после споделете резултата

Вижте невероятната й диета стъпка по стъпка в текста и си изберете един от вариантите – ако искате и имате желание да отслабнете, разбира се!

1 коментар
  1. Виолета казва

    Не знам Скарлет как е отслабнала, но аз съм адски доволна от зърната от зелено кафе на Nature`s way. Ограничих леко въглехидратите, ходя по 20 минути всеки ден сутрин и за месец съм вече минус 4 килограма, което никак не е малко. Продължавам с пълна сила, докато не достигна желаното тегло.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.