Бомба: Тези снимки на Андреа на плажа взривиха мрежата! (ВИЖ ГИ ТУК!)

https://goreshto.net/novini/bomba-tezi-snimki-na-andrea-na-plazha-vzriviha-mrezhata-vizh-gi-tuk/49615 Goreshto.net
Бомба: Тези снимки на Андреа на плажа взривиха мрежата! (ВИЖ ГИ ТУК!)

Андреа използва кратките паузи между концертите, за да отдъхне и събере тен!

Бъдещата съпруга на Кубрат Пулев се превърна в сензация в мрежата след последните си горещи снимки от плажа. Андреа използва промеждутъците между концертите от турнето на Пайнер, за да отдъхне край морските вълни и да събере тен, на който мнозина работещи в момента дами биха завидели.

Андреа показа, че знае как да се възползва от всеки предоставен й шанс за наслада и релакс, а до нея винаги гъмжи от приятели, колеги и разбира се... обожатели. Но въпреки че редица гларуси точат лиги по кръшното й тяло, Кубрат Пулев може да бъде напълно спокоен - Андреа не би го заменила с друг.

Сигурни сме, че вместо да ревнува, Кобрата също плакне очи в знойното тяло на половинката си и непропуска да се прекръсти от благодарност, че Господ го е наградил с такова невероятно гадже.

Няма как да се отрече, че Андреа е една от най-ярките и запомнящи се звезди на всяко едно от турнетата на Пайнер, като и настоящото не прави изключение.

[caption id="attachment_6420" align="aligncenter" width="300"]Около Андреа винаги гъмжи от приятели Около Андреа винаги гъмжи от приятели[/caption] [caption id="attachment_6421" align="aligncenter" width="300"]Слънце, плаж и мноого красота Слънце, плаж и мноого красота[/caption] [caption id="attachment_6422" align="aligncenter" width="300"]Андреа извади убийствено тяло. Браво! Андреа извади убийствено тяло. Браво![/caption]

Характерна с различния си и вечно иновативен стил, Андреа превъзхожда поне половината от своите колежки. Защото поп фолкът отдавна не е това, което беше и ако желаеш да си в топа, трябва да притежаваш разчупено мислене, характерен стил и умение да провокираш.

[caption id="attachment_6423" align="aligncenter" width="300"]Наргиленце след плажа - какво по-хубаво от това?! Наргиленце след плажа - какво по-хубаво от това?![/caption]

Неща, които Андреа има в изобилие. Повече думи са излишни. Оставяме ви да се насладите на прекрасната гледка.

1 Коментара

reojeme

преди 1 седмица

Kushner SF, Khan A, Lane R, et al Topiramate monotherapy in the management of acute mania results of four double blind placebo controlled trials <a href=https://cials.autos>online generic cialis</a>

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.