Бомба: Тези снимки на Златка Райкова на Слънчев бряг взривиха всички! (СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/bomba-tezi-snimki-na-zlatka-raykova-na-slanchev-bryag-vzriviha-vsichki-snimki-2/49610 Goreshto.net
Бомба: Тези снимки на Златка Райкова на Слънчев бряг взривиха всички! (СНИМКИ)

Златка Райкова и любимият й Георги Валентинов събраха очите на плажуващите!

Тези снимки на Златка Райкова и възлюбеният й Георги Валентинов предизвикаха същински фурор във Фейсбук. Русокосата фурия, позната като Русата Златка, си спретна малко бягство с ММА бореца и компания като всички забегнаха в шумния Слънчев бряг.

Там, на плажа, заедно с още хиляди загорели тела, Златка Райкова успя да изпъкне и да събере очите на плажуващите с наистина уникалната си фигура и стилен бански костюм. За разлика от много други родни звезди, в това число съпругата на Дони - Нети, че дори и възпълничката Марта Вачкова, които са фенове на нудизма, Златка Райкова избра да остави нещо от себе си и на въображението на околните.

И този й ход определено успя. Златка Райкова бе най-заглежданата жена на плажа и само фактът, че Георги Валентинов й вярва безрезервно, спаси доста мачовци от жестока саморазправа.

[caption id="attachment_6372" align="aligncenter" width="300"]Златка, Георги и компания предизвикаха всеобщи коментари на плажа Златка, Георги и компания предизвикаха всеобщи коментари на плажа[/caption] [caption id="attachment_6373" align="aligncenter" width="225"]Злати винаги се кефи, когато около нея има мъже Злати винаги се кефи, когато около нея има мъже[/caption] [caption id="attachment_6374" align="aligncenter" width="300"]Е, среща се и по някоя приятелка - но никога по-красива от нея Е, среща се и по някоя приятелка - но никога по-красива от нея[/caption]

А и кой би налетял да досажда на Златка Райкова, когато през цялото време тя се гушкаше и целуваше с гаджето си като очевидно демонстрираше голямата си любов към него.

[caption id="attachment_6375" align="aligncenter" width="225"]Любов ли бе да го опишеш... Любов ли бе да го опишеш...[/caption] [caption id="attachment_6376" align="aligncenter" width="300"]Видимо доволни! Видимо доволни![/caption] [caption id="attachment_6377" align="aligncenter" width="225"]Мацки като от Холивуд Мацки като от Холивуд[/caption]

Пропомняме, че Златка Райкова и Георги Валентинов са заедно от близо две години и още нищо не е попречило на отношенията им и доверието един в друг. Може би русокосата хубавица най-сетне е разбрала какъв мъж иска до себе си, открила го е, а оттук нататък предстоят само две неща - сватба и разбира се, дете.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.