Чудо на 49: Така отслабна Миглена Ангелова преди плажа!

https://goreshto.net/novini/chudo-na-49-taka-otslabna-miglena-angelova-predi-plazha/49609 Goreshto.net
Чудо на 49: Така отслабна Миглена Ангелова преди плажа!

Устатата водеща Миглена Ангелова показа завидно тяло на прага на 50-те!

50-те години - надали има жена, за която тази цифра да не е била стресираща, пък макар веднъж в живота. Вероятно и водещата Миглена Ангелова е минала през този период, но за сметка на това към момента е горда от себе си и категорична, че не би заменила 49-те си лазарника с по-млада възраст.

А и защо да го прави, след като е открила идеалния начин да изглежда перфектно и да се радва на красиво тяло на прага на 50-те. И това лесно може да бъде доказано - необходим е само един поглед на Миглена Ангелова по бански. Това не е чудо, твърди водещата, това е чудото на волята и мисълта!

[caption id="attachment_6366" align="alignright" width="300"]Миглена Ангелова Много жени и на 40 биха завидели на Миглена Ангелова[/caption]

Оказа се, че Миглена Ангелова не е от дамите, които ежегодно спазват диети и се лишават от всички удоволствия - най-често без резултат. "Ако ми се прияде парче пица или торта, не му мисля много, а просто го изяждам. След това обаче спортувам повече от обикновеното и така изразходвам излишните калории", обяснява философията си Миглена Ангелова.

Тя се подлага на диета или хранителен режим само през лятото и по-точно месец-два преди плажа, за да стопи излишните килограми и да се зарадва на тялото си, когато застане по бански пред огледалото.

И го постига без много мъки и усилия. Миглена Ангелова просто започва да се храни изключително здравословно като почти не вкусва месо. По цели дни тя консумира само плодове и много салати, подправени със зехтин и съвсем малко сол. За уточнение ще кажем, че плодове приема само до обед, за да може да се разгради съдържащата се в тях фруктоза.

Сиренето, Миглена Ангелова заменя с обезмаслена извара, а повече набляга на различните видове риба, приготвена на скара или фурна. За закуска си приготвя овесени ядки с мед или елда. Позволява си и сурови ядки, но не повече от 20-30 броя дневно.

До сладко, освен натурален мед, не се докосва и не забравя да пие много вода. Това хранене, съчетано с различни упражнения дори вкъщи, й се отблагодарява вече поредна година на плажа.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.