Революция: С диетата на Деси Добрева сваляме по 5 килограма седмично!

https://goreshto.net/novini/revolyuciya-s-dietata-na-desi-dobreva-svalyame-po-5-kilograma-sedmichno/49606 Goreshto.net
Революция: С диетата на Деси Добрева сваляме по 5 килограма седмично!

Деси Добрева от години практикува този начин на хранене и пречистване!

Бившата певица в "Шоуто на Слави" Деси Добрева винаги е очаровала с крехкото си и изящно тяло. Вярно е, че Деси Добрева е от тези жени с късмет, които не са предразположени към драстично напълняване. За сметка на това тя признава, че й се е случвало да се отпусне и докато се усети, кантарът да отчита поне 4-5 кила отгоре.

Деси Добрева обаче има свой начин за отслабване и поддържане на идеалното тегло, който е буквално революционен. Тъй като не включва само диета, а и пречистване на тялото веднъж месечно. То се прави с познатата на всички английска сол, която Деси Добрева пие веднъж на месец за детоксикация на организма и извличане на токсините от него.

Английската сол се приема обикновено сутрин на гладно като през деня може да се храните нормално или пък да карате само на вода и фрешове, ако желаете да се простите с повече килограми.

Освен пречистването с английска сол, Деси Добрева се храни само с домашни храни и си е забранила да поглежда към готовите ястия, които се продават в големите търговски вериги. Тя залага почти ежедневно на сочни манджички, супи, таратор и много салати от свежи зеленчуци. Те дават енергия на организма й и в същото време го пазят от напълняване.

За отслабване Деси Добрева пие и много вода, която притъпява чувството за глад. Едновременно с това допринася за изхвърлянето на излишната вода от организма. Месо Деси Добрева хапва не повече от 2-3 пъти седмично като то винаги е готвено на пара, варено или печено.

Певицата никога не готви пилето с кожата, която задължително предварително отстранява. А сладкиши и сладолед си позволява предимно през уикенда. Тогава съчетава малките глезотийки с упражнения и тренировки.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.