Азис готви жестоко отмъщение на Драго Чая?

https://goreshto.net/novini/azis-gotvi-zhestoko-otmashtenie-na-drago-chaya/49605 Goreshto.net
Азис готви жестоко отмъщение на Драго Чая?

Драго Чая трябва да бъде нащрек, защото Азис може да си отмъсти във всеки един миг!

Сближаването на Драго Чая и певеца Азис изненада мнозина, но всъщност то може да се окаже само привидно. Кралят на чалга музиката у нас все още помни жестоката подигравка, която преди време тв водещият си направи в своето предаване по БНТ, научи Goreshto.net. Тогава Драго се пошегува, че когато той и Азис се съберат на едно място, се получава чай с ром. И макар всичко да изглеждаше като безобидна шега, певецът се обидил, тъй като имал голямо его.

[caption id="attachment_6332" align="alignright" width="300"]Азис ще отмъщава на Драго Чая? Азис ще отмъщава на Драго Чая?[/caption]

С тези думи Драго Драганов искал да почете ромския празник, но всъщност наранил Азис, припомня онлайн изданието на "Всеки ден". След това години наред двамата бяха в конфликт, но от известно време се наблюдава тяхно приятелство. Според запознати обаче няма нищо такова, а изпълнителят на "Обичам те" е доста злопаметен и жадува от много време отмъщение срещу Драго Чая.

Първоначално зад тези близки отношения между двамата се предполагаше любовна афера, но в последствие стана ясно, че двамата изобщо не се харесвали като мъже. Все още не се знае как точно Азис ще отмъсти на Драго, но най-вероятно в момента мисли по въпроса.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.