Като ангелите: Първата обща фотосесия на Никол и Николета взриви мрежата!

https://goreshto.net/novini/kato-angelite-parvata-obshta-fotosesiya-na-nikol-i-nikoleta-vzrivi-mrezhata/49601 Goreshto.net
Като ангелите: Първата обща фотосесия на Никол и Николета взриви мрежата!

Николета Лозанова и мъничката й сладурана - щерката Никол, са невероятно красиви заедно!

Николета Лозанова и прекрасната й дъщеричка Никол Божинова заснеха първата си официална обща фотосесия, с която предизвикаха същински фурор в мрежата. Николета и Никол рекламират шеметните творения на българска дизайнерка, работеща в Германия, чиито талант плени красавицата Николета Лозанова.

Прекрасната съпруга на Валери Божинов с радост се съгласи да стане лице на новата колекция на дизайнерката, а сладурката Никол Божинова направи първите си стъпки в света на модата.

[caption id="attachment_6305" align="alignright" width="300"]Николета Николета Лозанова - прелестна, както винаги[/caption]

"Ангелите през Средновековието имат ореол над главите си, а съвременните са окичени с арт венци - изработени от нашата дизайнерка", написаха над първата си снимка в социалната мрежа Фейсбук Никол и Николета.

Двете са снимани сред природата, с толкова ефирни и красиви тоалети, че приличат повече на приказни феи, отколкото на хора. "С такива две прекрасници, Валери Божинов трябва да ходи да пали свещ в църквата всеки ден - за благодарност, че Бог го е дарил с този двоен дар. Щастливец за завиждане е това момче", коментират потребители в интернет.

[caption id="attachment_6306" align="aligncenter" width="300"]Николета и Никол - като същински ангелчета са Николета и Никол - като същински ангелчета са[/caption]

Невероятна е приликата и обичта, които струят между мама Николета и малката Никол дори само от една снимка. Но това не е просто майсторство на фотографа, а самата истина.

Припомняме, че Николета Лозанова е родител за пример, чиято радост не се изразява само в обиколки из бутици и молове, а предимно в многото прекарано време с малката Никол. Николета редовно води детето си в детски центрове, където двете се забавляват истински, а самата Николета прилича на весело хлапе.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.