България със сълзи на очи: Голям футболист се бори със смъртта...

https://goreshto.net/novini/balgariya-sas-salzi-na-ochi-golyam-futbolist-se-bori-sas-smartta/49600 Goreshto.net
България със сълзи на очи: Голям футболист се бори със смъртта...

България плаче, защото наш легендарен футболист е тежко болен...

Драмата е огромна. Голям футболист на България от миналото е на смъртно легло. Става дума за Живко Господинов, който през 80-те години беше основен играч в Спартак (Варна). Лекарите са открили на спортиста два вида рак. Единият е тумор в главата, а другият на белите дробове, предава Jenabg.com.

[caption id="attachment_6292" align="alignright" width="300"]Този голям футболист се бори със смъртта Този голям футболист се бори със смъртта[/caption]

От една година нашият футболист се лекува, но преди месец му е бил открит вторият рак, което го е шокирало - него и семейството му. Затова Живко е заминал на лечение в Истанбул, но средствата му са на свършване. За жалост отново ставаме свидетели на лична драма заради пари.

Живко Господинов е един от българските национали от онова време. Той е участник на Световно първенство дори, когато беше в състава на "лъвовете" на турнира в Мексико. Неговите 39 двубоя и 6 попадения за България все още се помнят, а на самия Мондиал през 1986 година играе изключително силно и веднага след това го забелязват редица грандове на Европа, но в онова време трансферите в чужбина се осъществяват малко по-сложно и Господинов остава в България.

Goreshto.net призовава всички с възможност да помогнат да го направят по следните начини:

Gospodinov

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.