Срам: Ники Михайлов унизен - ближе рани при Алисия!

https://goreshto.net/novini/sram-niki-mihaylov-unizen-blizhe-rani-pri-alisiya/49599 Goreshto.net
Срам: Ники Михайлов унизен - ближе рани при Алисия!

Ники Михайлов още не може да се отърси от обидата, която му бе нанесена!

Ники Михайлов понесе страшно унижение, което го направи за смях пред всички. То дойде от жена, но това не бе влюбената в него Алисия, а колежката й Галена. Любимата на Галин-вафлата разтръби из цяла София за преживяванията си с Ники Михайлов, на когото не му остана друго, освен да ближе рани в обятията на Алисия. Ако, разбира се, тя също не го натири след позора и опита за изневяра.

[caption id="attachment_6285" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов Ники Михайлов никога не е бил рязан така жестоко от жена, както от Галена[/caption]

Да, правилно четете - цяла столица вече знае, че Ники Михайлов е свалял Галена и то не от днес, а от далечната 2011-та година. Тогава Ники Михайлов бил в столичен нощен клуб заедно с Алисия, татко си Боби Михалов и Мария Петрова, за да отпразнуват титлата му за най-добър вратар в България.

В същото време Галена имала участие в клуба. Щом видяла вратар номер едно, чаровницата моментално се заиграла с него и макар че флиртът й бил само с поглед, Ники Михайлов клъвнал като шаран, пише вестник "Уикенд".

Час по-късно Галена била още в клуба, когато започнала да получава откровено любовни съобщения от Ники Михайлов. Той ги пращал един след друг и хич не го било еня, че Алисия седи до него. Галена обаче още тогава отрязала мераците на сваляча като категорично отказала поканите му за срещи.

[caption id="attachment_6286" align="aligncenter" width="300"]Ники отново се пробва с Галена преди седмици Ники отново се пробва с Галена преди седмици[/caption]

И не, защото пращи от вярност към своя Галин, или защото е много солидарна с колежката си Алисия, а просто защото не искала да става поредната бройка в тефтера на вратаря. "Че той ги е минал всичките подред. Как пък няма да съм поредната в кюпа", присмяла се Галена на Ники Михайлов.

Вместо да си замълчи обаче, Галена разказала на всички историята с вратаря и не спира да я разказва и до днес. Алисия научи за случилото се преди броени седмици, когато Ники Михайлов и Галена бяха спипани да купонясват заедно. И макар че помежду им няма нищо, не се знае дали Алисия ще продължи да вярва и да утешава отрязания Мамин Ники.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.