"Освинена" Андреа шокира публиката /ФОТО/

https://goreshto.net/novini/osvinena-andrea-shokira-publikata-foto/49598 Goreshto.net
"Освинена" Андреа шокира публиката /ФОТО/

Андреа се появи доста напълняла, което направо срази всички присъстващи в нощния клуб!

Красивата иначе Андреа е тотално обезобразена напоследък, а причината се корени в достата килца, които тя е натрупала през последните седмици. Блондинката се появи в дискотека на участие, където потресе публиката с напълнялата си фигура.

"Ужас! Каква е тази освинена Андреа? Едва я познах с тази гуша и тези бузи. А някога беше толкова красива..." - възмущава се един от присъствалите в дискотеката.

Всъщност слуховете вещаят, че освен доста закръглена, Андреа се е появила и пияна на въпросното си участие. Именно в това се кореми и затлъстяването на певицата напоследък. Тя се е отдала на пиене и ядене, което й е качило килограмите и това се забелязва отдалеч, научи Goreshto.net.

Другият вариант, който се обсъжда от феновете, е свързан с евентуална бременност на Андреа. Той обаче е малко вероятен, тъй катто Кобрата бе ясен, че не иска брак преди световната титла, а камо ли дете, понеже това ще го разсее от мача с Кличко. Така че за бременнност може да се мисли чак през есента.

Вижте "освинената" Андреа! Наистина не прилича на това, което бяхме свикнали да виждаме от нея!

[caption id="attachment_6276" align="aligncenter" width="386"]Бузи, корем, задница... Всичко е по-голямо вече... Бузи, корем, задница... Всичко е по-голямо вече...[/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.