Драма за Ники: Изпусна от поглед Алисия и тя се възползва?

https://goreshto.net/novini/drama-za-niki-izpusna-ot-pogled-alisiya-i-tya-se-vazpolzva/49589 Goreshto.net
Драма за Ники: Изпусна от поглед Алисия и тя се възползва?

Алисия стана обект на огромна ревност от страна на Ники Михайлов!

Истинска драма за Ники Михайлов се е случила в нощния клуб Plazza, вещаят слуховете. Низвестен мъж, видимо по-млад от Алисия, е започнал да ухажва певицата по-ожесточен начин, научи Goreshto.net. Обикновено изпълнителките не обръщат внимание на подобни прояви, но този път почитателят на Алисия е приковал дори нейното внимание.

[caption id="attachment_6219" align="alignright" width="300"]Сложи ли рога на Ники Алисия? Сложи ли рога на Ники Алисия?[/caption]

Според очевидци, младежът е бил на възраст от около 25 години и е подарил огромен букет на Алисия още при появата й на сцената. Това обаче не било всичко. Когато купонът се развихрил, той поканил своята любимка на танц и видимо докосвал интересни места от нейното тяло, а тя даже не го спирала. Слуховете твърдят, че заигравката между двамата е продължила и след участието на Алисия и по всичко изглежда, че Ники Михайлов има големи основания за притеснение.

По принцип националният вратар рядко пропуска участие на Алисия, даже пътува с нея извън столицата, но този път явно е бил възпрепятстван, тъй като го е нямало в дискотеката. Очевидно точно от това се е възползвала фолк дивата, която може би е имала нужда от мъжки ласки в тази нощ. Не се знае дали ще има продължение с младежа, но няма да е чудно.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.