Бомба: Диетата на Мая Манолова стана хит в парламента!

0

Мая Манолова зариби депутатите с безотказната си диета за сваляне на килограми!

Червената депутатка Мая Манолова стана истински хит сред депутатите в парламента, но за жалост не с работата си, а с диетата си. Мая Манолова разкри как безотказно и бързо сваля килограми всеки път, когато наддаде на тегло, а колежките й се юрнаха да записват точно указанията й.

Защото ако не с друго, то Мая Манолова поне може да се похвали с отлична фигура за годините си. Оказа се обаче, че и при нея, като при повечето дами, това се постига с лишения и упоритост. И чудната диета, както Мая Манолова я нарича и на която не изневерява.

Мая Манолова
Мая Манолова разкри диетата си, с която зариби колежките

Диетата й се състои в тотално ограничаване на месото – било то дори пилешко или пуешко. Мая Манолова си позволява единствено риба, която е изключително полезна за всякакви диети и за здравето на организма като цяло.

Освен рибата, Мая Манолова се храни с изключително натурални и природни продукти като всички видове зеленчуци, сурови ядки, кълнове и бобови култури. Любими са й супите като отслабва основно със супи от спанак или коприва, но без фиде.

Сутрин Мая Манолова не закусва, а изпива чаша гореща вода, следвана от черно кафе – без подсладители. На обед и вечеря изяжда по една средно голяма купа със супа от спанак или коприва като не се докосва до хляб. Междинните й хранения са леки закуски, в които засища глада си с една малка ябълка или зеленчук – за предпочитане домат, чушка или краставица, но без сол.

Дните, в които отслабва със супи, Мая Манолова редува с дни, в които консумира само салати от пресни зеленчуци, гъби и яйчени белтъци.

Основното в диетата й е, че Мая Манолова никога не смесва въглехидратите с протеините. Тоест ако обядът й се състои от протеинова храна, то въглехидрати може да приеме чак на вечеря, при това в ограничено количество.

Няма да си кривим душата и ще признаем, че Мая Манолова не забравя да спортува, защото никоя диета не е достатъчна сама по себе си, без да се комбинира с тренировка или поне половин час упражнения вкъщи.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.