България Горещо Жълто Новини Шоубизнес

От първо лице: Асен Блатечки проговори за голямата драма в семейството си!

Асен Блатечки разкри истината и цялата история, причинила страдание на близките му!

Чаровникът Асен Блатечки, който скоро ще става татко на син от бременната Диляна Попова, проговори и открито разказа за голямата драма в семейството си. Тя е причинила страшна мъка на най-близките му хора – родителите му и той се кълне, че никога няма да я забрави.

Оказа се, че Асен Блатечки се е простил със скъпия си бащин дом, тъй като банката им го отнела и ги изхвърлила на улицата. Спокойно – това не се е случило наскоро, а преди години, когато семейството на Асен Блатечки закъсало с парите.

Асен Блатечки
Асен Блатечки никога няма да забрави тази болка

“Беше през 90-те години. Тогава татко ми изтегли кредит, защото искаше да започне частен бизнес и да отворим малко заведение, тип кръчма. Взе кредита от банката, но за целта ипотекира семейното ни жилище. В началото всичко тръгна перфектно и оборотът растеше. През времето на кризата обаче – в началото на 1997-ма година, всичко тръгна надолу и кръчмето се сгромоляса. Не успявахме да се изплащаме на банката и тя ни взе дома, останахме на улицата”, разказва тъжния си спомен Асен Блатечки и уверява, че това е една от най-тежките драми в живота му, както и в този на любимите му родители, пише вестник “Всеки ден”.

Преди да стане ресторантьор, таткото на Асен Блатечки работил в млекокомбината “Сердика”, но заплатата била малка и затова се принудил да рискува с частния бизнес.

И до ден днешен Асен Блатечки и семейството му не могат да заличат болката от ужаса да ти вземат родния дом и да не си способен да направиш нищо.

Утехата му обаче са жена му Катерина Горанова и щерката Катя, а и хубавицата Диляна Попова и бъдещото им отроче. Макар че май и самият Асен Блатечки продължава да се мае и да не е наясно при коя от двете дами ще реши да остане най-накрая.

В последно време из столичните среди се носи слухът, че Асен Блатечки отново се е прибрал в стария си дом при двете Катерини, а на Диляна Попова ще помага за бебето, но без да живее с нея. Дали това ще е така, бъдещето ще покаже.


loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.