България Здраве и диети Новини Спорт

Вижте диетата, с която Сани Жекова стана най-красивата наша спортистка

Сани Жекова направи изящно тяло, без да полага кой знае какви усилия!

Най-красивата спортистка за цяла България вече спокойно можем да кажем, че е Александра Жекова. Великата ни сноубордистка изпълни една диета, с която стана по-изящна дори от Ивет Лалова. Тайната на Сани Жекова е в разделното хранене и въпреки че звучи като клише, резултатите при нея са налице. Тя обаче избягва голяма част от хранителните продукти, което я прави така красива.

Сани Жекова вече е номер 1 по визия в нашия спорт
Сани Жекова вече е номер 1 по визия в нашия спорт

Сани Жекова става сутрин около 8 часа, но не слага нищо в устата си до обяд. Единствено вода може да си позволи, разбира се. В 12 часа започва с някакъв плод, а обядът го прави чак в 14 часа. Той включва телешко или риба, които редува през ден. Към тях добавя краставици или домати, но без подправки. Пие отново само вода. Вечер Сани отново е само на плодове.

Разбира се, като всяка спортистка, и Сани Жекова поддържа тялото си с доста физически натоварвания, но редом с това изпълнява тази уникална диета.

“Каквото и да тренираш, трябва да внимаваш какво ядеш, за да постигнеш необходимите резултати.” – споделя Александра Жекова.

Тя винаги е била сред красивите ни спортистки, но след регулирането на храненето си, Сани се превърна в може би най-изящната ни дама от света на спорта.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.