Неузнаваема: Диетата, с която Лора Крумова се стопи след раждането!

https://goreshto.net/novini/neuznavaema-dietata-s-koyato-lora-krumova-se-stopi-sled-razhdaneto/49585 Goreshto.net
Неузнаваема: Диетата, с която Лора Крумова се стопи след раждането!

Лора Крумова беше доста напълняла преди и по време на бременността!

Истинско чудо се случи с водещата по Би Ти Ви Лора Крумова. Блондинката успя да отслабне драстично след раждането на сина си, а колегите й не спират да й правят комплименти като казват, че просто се е стопила. И това наистина е факт, тъй като Лора Крумова свали повече от 20 килограма. За целта тя прибягна до не една, а цели две диети, които редуваше една след друга. Първата диета, с която Лора Крумова изчисти организма си и бързо свали първите килограми, е диетата с ориз. [caption id="attachment_6197" align="alignright" width="300"]Лора Крумова отслабна с повече от 20 килограма - направо невероятно! Лора Крумова отслабна с повече от 20 килограма - направо невероятно![/caption] Тя се прави в течение на една седмица, през която всеки ден се ядат максимум 500 грама ориз, но само варен или на пара. Препоръчва се оризът да се консумира самостоятелно, но в краен случай към него могат да се добавят малко зеленчуци, пилешко филе, гъби или риба. Този ориз се разделя на две части - за обед и вечеря, а на закуска се пият само чай или кафе. Следобедната закуска може да се състои от плодове, най-добре диня или ябълки, но отново в малко количество. Важното при диетата е, че освен за сваляне на килограми, тя допринася и за здравето на организма като изчиства тялото от натрупалите се в него шлаки. След като Лора Крумова изкара седем дни на оризовата диета, тя си дава почивка от още една седмица, през която обаче хапва само зеленчуци и риба. Салатите могат да са най-различни, но мазното и пърженото са категорично табу. На третата седмица Лора Крумова започва диетата с таратор, която е едновременно вкусна и много ефективна за отслабване. При диетата с таратор е характерно, че тараторът се консумира през целия ден като оставаме само на него, плюс максимум една малка шопска салата. А за вечеря може да си позволим и малко постно ястие от тиквички, риба, гъби и прочие, но без картофи. На диетата с таратор Лора Крумова кара 14 дни, след което при нужда двете диети се повторят отново.

2 Коментара

diogdique

преди 2 седмици

<a href=https://levitr.mom>levitra 20mg prix en ligne</a> Numerous side effects were smokers with testicular steroidogenesis 41 89

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.