Садистична Андреа! Дали така наказва Кобрата?

https://goreshto.net/novini/sadistichna-andrea-dali-taka-nakazva-kobrata/49583 Goreshto.net
Садистична Андреа! Дали така наказва Кобрата?

Андреа показа дързост и известна доза садизъм във Facebook!

Хубавицата Андреа отново не остана далеч от събиращите мъжкия поглед фотоси. Новата профилна снимка на певицата във Facebook е безкрайно провокативна и дори садистична, видя Goreshto.net. Андреа е цялата в червено. Погледът й е суров и едновременно с това сериозен и хладен. За тялото на фолк дивата не е необходимо да говорим, тъй като вече на всички е известно, че е изящно.

Наскоро се разигра мелодрама между Андреа и Кобрата във Facebook. Това веднага разнесе слуха, че двамата са прекратили своите любовни взаимоотношения. Още не е ясно дали е така, но фенове на певицата вече се шегуват, че с облеклото от тази снимка Андреа може да накаже съвсем спокойно Кубрат Пулев заради раздялата. Разбира се, дори да са все още заедно, пак не се изключва възможността за наказание, но то би било от онези по-скоро сладките наказания.

Истината е, че Андреа винаги е демонстрирала своята нестандартност, но тук не става въпрос само за попфолк кариерата й, а дори за личния живот на певицата. Двамата с Кобрата са сред най-странните и същевременно харесвани от всички двойки.

Вижте садистичната Андреа и преценете дали може да накаже Кубрат Пулев така!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.