Чудо: Ударната диета, с която Калина Крумова свали 12 килограма!

https://goreshto.net/novini/chudo-udarnata-dieta-s-koyato-kalina-krumova-svali-12-kilograma/49581 Goreshto.net
Чудо: Ударната диета, с която Калина Крумова свали 12 килограма!

Водещата и политик Калина Крумова изглежда повече от перфектно!

Красивата водеща и политик Калина Крумова бе сред най-ухажваните дами в парламента. И има защо, тъй като тя винаги се е славела като отлично поддържана жена с добри и здравословни навици. Като повечето жени обаче, Калина Крумова също имаше периоди на вариране на теглото и се появяваше на екран с по-пухкави бузки от обикновено.

От месеци насам обаче, Калина Крумова се гордее с перфектна фигура, която спокойно може да демонстрира на плажа, при това в оскъден бански. А тайната на свалените й 12 килограма е ударна диета, при която от една страна не гладуваш, а от друга скоростно топиш килограми.

[caption id="attachment_6170" align="alignright" width="300"]Калина Крумова Калина Крумова изглежда повече от перфектно[/caption]

Основното при диетата на Калина Крумова е правилото за броене на калории и категоричната забрана да не приемаш повече от 500 калории на едно хранене. При тази чудна диета Калина Крумова може да консумира, каквото си поиска, стига обаче на всяко ядене въглехидратите да бъдат приблизително равни или леко повече като количество от протеините и мазнините.

Препоръчва се при храненето на обед например, въглехидратите да са 40%, а мазнините и протеините съответно по 30%. Така тялото на Калина Крумова се снабдява с всички важни за организма вещества, без да пълнее. Защото така се контролират нивата на инсулина в тялото и никое от тях няма превес. В момента, в който някое от посочените три - мазнини, въглехидрати или протеини стане много повече от останалите, човек започва да пълнее. На този основен принцип е чудната диета на Калина Крумова.

Тя признава, че първоначално на човек му се струва досадно да брои калории и да си мери порциите, но в мига, в който се видят първите резултати - а те са страшно бързи, разбираш, че всичко това изобщо не е трудно и си струва цената.

Освен разделеното на въглехидрати, мазнини и протеини хранене, Калина Крумова пие страшно много трапезна вода и зелен чай, който съдържа най-важните за организма антиоксиданти и спомага доказано за контролиране на теглото.

1 Коментара

diogdique

преди 1 седмица

Obviously, a normal population would not show any abnormal field defect <a href=http://levitr.buzz>levitra for sale online</a> These milk ducts functions as the carriers of milk towards the nipples 30

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.