Тяло на девойка: Ваня Цветкова разкри уникалната си диета!

https://goreshto.net/novini/tyalo-na-devoyka-vanya-cvetkova-razkri-unikalnata-si-dieta/49578 Goreshto.net
Тяло на девойка: Ваня Цветкова разкри уникалната си диета!

Ваня Цветкова изглежда зашеметяващо дори на зряла възраст!

Актрисата Ваня Цветкова без съмнение е една от най-добре изглеждащите родни звезди на зряла възраст, а тялото й по нищо не отстъпва от тялото на девойка. Ваня Цветкова определено може да се гордее с мерките си, които успява да запази постоянни вече толкова години.

Разбира се, като всяка красива и поддържана жена, Ваня Цветкова си има своите тайни и любими диети и упражнения. Тя разкри, че нейната диета - тази, от която организмът й има най-голяма полза, а ефектът е безотказен, е диета, базирана основно на зеленчуци и риба.

[caption id="attachment_6148" align="alignright" width="300"]Ваня Цветкова Ваня Цветкова изглежда просто убийствено за годините си[/caption]

Когато реши, че е започнала да се поотпуска или преди снимките за някой сериал, Ваня Цветкова изключва от менюто си всички други храни и остава само на зеленчуци и морски дарове. Зеленчуците тя консумира не само под формата на салати, а и печени на скара или барбекю, като ги овкусява само със зехтин и лимон. Солта се избягва драстично.

Рибата, която е изключително полезна за здравето и за всяка диета, сваляща килограми, присъства неизменно на трапезата на Ваня Цветкова. От морските дарове любими са й заргана, ципурата, лаврака и разбира се, сьомгата. Понякога хапва и филе от риба тон, но задължително да не е консерва.

Ваня Цветкова обожава салата от миди, както и скариди, с които редовно гощава приятелите и колегите си, когато ги покани на гости.

Актрисата позволява и консумацията на телешко месо в диетата си, но не повече от 2 пъти седмично, а за пилета не иска и да чуе. Бройлерите, които се продават в магазините, са пълни с хормони и не само, че не помагат на диетата, а дори я развалят, смята Ваня Цветкова.

По време на диетата си, тя почти не вкусва плодове, освен ябълки, но не повече от една следобед. Вода и чай без захар обаче, си позволява по всяко време и то в неограничени количества. А резултатът от този хранителен режим е очевиден - достатъчен е само един поглед върху перфектната фигура на Ваня Цветкова.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.