Невероятната напитка, с която Глория топи тегло за часове /РЕЦЕПТА/

https://goreshto.net/novini/neveroyatnata-napitka-s-koyato-gloriya-topi-teglo-za-chasove-recepta/49576 Goreshto.net
Невероятната напитка, с която Глория топи тегло за часове /РЕЦЕПТА/

Глория прави невероятни неща! Отново доказа, че е нестандартна личност!

Когато си на 41-годишна възраст и си част от шоубизнеса, правиш всичко възможно да изглеждаш все по-млад. А младата визия е пряко свързана с теглото. Затова Глория реши да се подмлади с една уникална напитка, предложена в Doctorbg.net. Там се описва подробно как човек може да отслабне най-бързо.

Ето я рецептата, която Глория изпълнява всеки ден:

[caption id="attachment_6127" align="alignright" width="300"]Глория вече е нов човек благодарение на страхотна напитка за отслабване Глория вече е нов човек благодарение на страхотна напитка за отслабване[/caption]

Първо се нарязва на кръгчета една краставица. После се нарязва и един лимон, чиито резени трябва да бъдат много тънки и с кората. След това се поставят 12 листчета мента и върху всичко се нарязва 1 ч. л. корен от джинджифил. Последната съставка е най-важна. Тя е вода, която се излива върху всичко нарязано в рамките на 8 чаши. Получава се невероятна смес, която след известен престой в хладилника (около 12 часа) е готова за консумация.

Глория пие от тази чудотворна напитка веднъж дневно, обикновено сутрин и преди хранене, научи Goreshto.net. Засега ефектът е поразителен. Тя е свалила 5 кг. от теглото си в последните 10 дни. Уникалното при тази напитка е, че още след първия час от консумацията започва постепенно отслабване, тъй като задейства много силно отделителната система. Поне няколко часа обаче след това не трябва да се яде нищо съществено, а само плодове и зеленчуци, за да бъде ефектът по-бърз и добър.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.