Потресаващо: Преслава преби Бирмата - сцепи му веждата и обля лицето му в кръв

https://goreshto.net/novini/potresavashto-preslava-prebi-birmata-scepi-mu-vezhdata-i-oblya-liceto-mu-v-krav/49572 Goreshto.net
Потресаващо: Преслава преби Бирмата - сцепи му веждата и обля лицето му в кръв

Преслава се разправи собственоръчно с Георги Станоев!

Потресаваща случка в нощния клуб The One сътвориха Преслава и Бирмата. Двамата са имали ръкопашен бой, от който като абсолютен победител е излязла певицата. Спречкването е започнало още няколко часа преди това, като предполагаемата причина е ревност на Георги Станоев към Преси. Нещата са ескалирали, когато фолк дивата приела да танцува с непознат мъж, пише БЛИЦ. Тогава Бирмата просто пощурял и се нахвърлил да се кара на Преслава. Певицата обаче от своя страна не се церемонила и директно започнала да удря своя възлюбен. Тя му зашливила много жесток шамар, след което Жоро опитал да й отвърне, но в следващия миг Преси му налетяла с чаша, с помощта на която директно му сцепила веждата. Тогава цялото лице на Бирмата се обляло в кръв и стреснало всички присъстващи. Всичко станало само за секунди, след което се намесили охранителите в дискотеката.

[caption id="attachment_6104" align="alignright" width="300"]Бирмата понесе жесток бой от Преслава Бирмата понесе жесток бой от Преслава[/caption]

Вариантите, заради които се е стигнало до тези грозни сцени, са няколко, но всичките са свързани с ревност, научи Goreshto.net. Единият е, че Бирмата бил бесен от слуховете за заигравката на певицата с непознат на обществеността засега мъж. Жоро смятал, че Преслава е само негова и дори да имат проблеми, тя няма право да се задява с други мъже.

Според друга версия пък самата фолк дива изревнувала жестоко от измяната на Бирмата с Бояна Маринова, за което се говори от дни, но все още не е официално потвърдено. Затова, когато Георги й направил сцени на ревност в нощния клуб, тя просто не се стърпяла и директно го пребила.

Каквато и да е истината, проблемите в тази любовна двойка са факт и надали ще бъдат преодоляни, щом се стига чак до бой.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.